Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targoncák képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Targoncák - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Targoncák
Keresés
Találatok száma - 19 db
ABC Targonca

ABC Targonca

Baoli targonca, targonca eladás, targonca szerviz, targonca alkatrész! Nincs mese, sokféle emeléshez szükséges. Raklapos áruhoz villás targonca, bálás áruhoz, papírhenger fogóhoz adapterrel kiegészített, ömlesztett áruhoz forgatóval felszerelt, mezőgazdaságban kitológémes, raktári áruösszeszedéshez (komissiózáshoz) gyors, felálló platformos, és így tovább. Kínálatunkban mind megtalálható. A targoncák sokfelé készülnek a világban, a legtöbb forgalmazó csak egy típust árul. nem úgy, mint mi! Persze, kérjen ajánlatot a márkaképviselettől is, de tiszteljen meg minket is. Az árban tudunk meglepetést okozni, a garancia és az eladás utáni szervizszolgáltatás pedig ugyanolyan jó nálunk is. Kínálatunkban van olcsó kínai - nem csillog úgy, de megbízhatóan működik. Van olasz termék - jó minőség és szép design, nem rossz választás. Japán termék: a legjobb targoncák itt készülnek. Természetesen minden targoncánk rendelkezik eredeti CE tanúsítvánnyal, erre jó, ha máshol figyel, szeretik hamisítani, másolni.

Cola Trans Kft.

Cola Trans Kft.

A Cola Trans Kft. targoncás anyagmozgatás, komissiózás és targonca bérbeadás szolgáltatásokat nyújt a megrendelő igényeihez igazodva. Targonca bérlet szerződéseink esetében többféle konstrukciót kínálunk partnereinknek: bérbeadás rövid és hosszú távra, akár full service megállapodásban is. A targoncák a futamidő végen, a bérleti konstrukció függvényében akár meg is vásárolhatók.

Forklift '97 Kft.

Forklift '97 Kft.

Jól képzett szakembereink (közel 10-15 éve ebben a szakmában dolgoznak) nemcsak Zala megye területén, hanem a környező megyékben, Vas, Somogy és Veszprém megyében is végeznek javítási- és szervízszolgáltatást. A megalakulás óta eltelt időszak alatti folyamatos forgalomnövekedést pontos és megbízható munkánknak köszönhetjük. Fontos számunkra a gyors és szakszerű feladatmegoldás. Ezért szerződéseinkben a hiba bejelentésétől számított 6/12/24/48 órán belüli hibaelhárításra való megjelenést vállalunk. Ennek teljesítéséhez rendelkezünk a megfelelő tárgyi feltételekkel. Négy felszerelt szervízkocsi segítségével biztosított a helyszíni munkák elvégzése. A magas szintű szakmai követelményeknek való megfelelést bizonyítja, hogy több jelentős targoncaforgalmazó társaság kizárólagos garanciális javítási feladatait is mi látjuk el Nyugat-Dunántúl területén. 2002. 12. 01-től pedig a Toyota targoncák kizárólagos forgalmazójának lettünk dél-dunántúli partnere. Javítási feladataink mellett környezetünkben nagy igény mutatkozik bértargoncázási szolgáltatásunkra.

Használt targonca kereső

Használt targonca kereső

Használt targonca keresés márka, típus, évjárat, ár, üzemanyag, és üzemóra alapján.

Jungheinrich

Jungheinrich

A társasági szerződés aláírásával 1992-ben a Jungheinrich Hungária Kft. egyike lett azoknak a Kelet-Európában létesített külföldi Jungheinrich képviseleteknek, amelyek a vasfüggöny lebontását követően kerültek megalapításra. Vállalatunk ma a magyarországi piac piacvezető vállalkozása, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásban. A magyar Jungheinrich forgalmazó-társaság ebben az esztendőben 15 éves fennállását ünnepli. 1992. június 6-odikán került aláírásra és a cégbíróság felé benyújtásra a társasági szerződés Budapesten. Ezzel a lépéssel vállalatunk megnyitotta a forgalmazás területén Kelet-Európa kapuját. Ma a Jungheinrich Magyarország a hamburgi székhelyű, és globálisan tevékenykedő Jungheinrich Részvénytársaság kiemelkedően fontos vállalkozása egy adott országban.

Komatsu - targonca

Komatsu - targonca

Targonca tartós bérlet, Komatsu targonca! Ami mellettünk szól: - Impozáns referencia lista - Korrekt szerviz- és ügyfélszolgálat - Külön megállapodás esetén 365 nap/24 órás ügyelet - Díjaink áttekinthetőek, huncutságokat nem takarnak - Nyugati targoncákhoz alkatrészellátás saját importból - kedvező ára - Hibabejelentés az év minden napján (!) 24 órán keresztül, valamint az Interneten a nap 24 órájában. - A hibák elhárításának megkezdése - az országban egyedülállóan - 222 percen belül!!!

KUHN

KUHN

Egy cégcsoport hosszútávú sikere négy fő pilléren nyugszik: sikerorientált és elégedett munkatársak, vezető világmárkákat felvonultató termékskála, ügyfélcentrikus szerviz és megbízható alkatrészellátás. A KUHN cégcsoport több mint három évtizede alakítja és ápolja ügyfélkapcsolatait, amelyek egyszerre adnak visszaigazolást arról, hogy helyes úton járunk, illetve jelentenek újabb kihívásokat a jövőt illetően. Nemzetközileg is elismert prémiumtermékek márkaképviseletével, megbízható szervizszolgáltatással, gyors alkatrészellátással biztosítjuk partnereinknek a jelenben és a jövőben is beruházásaik biztos jövedelmezőségét és megtérülését.

LiuGong targoncák és mérleges békák forgalmazása

LiuGong targoncák és mérleges békák forgalmazása

A Best Machinery Kft. raktártechnikai divíziója targoncák és villástargonca kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Cégünk a kiváló minőségű LiuGong targoncák magyarországi importőre és kizárólagos forgalmazója. Kínálatunkban gázüzemű, elektromos és dízel gépek találhatóak, melyek 1 tonna és 20 tonna közötti emelési kapacitással rendelkeznek. Mindezek mellet súlymérővel ellátott békákat is értékesítünk. A Dini Argeo márkájú mérleges békákra a kiváló ár-érték arány és a megbízhatóság a jellemző.

Nagoya Targonca Kft.

Nagoya Targonca Kft.

A Nagoya Kft. 1992 óta van jelen a magyar targoncapiacon. 2002 óta a TCM targoncák kizárólagos magyaországi forgalmazója. A robbanómotoros targoncák mellett forgalmazunk OM típusú elektromos targonca is színesíti palettánket. Készletünkből akár használt targonca is választható. Országos lefedettségű szervízhálózatunk garancia arra, hogy meghibásodott targoncája nem áll napokig.

Hirdetés
ORSA - Targonca és emelőgép tanfolyamok, targonca időszakos vizsgálat.

ORSA - Targonca és emelőgép tanfolyamok, targonca időszakos vizsgálat.

Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk. Képzéseink két fő elemre bonthatók: Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása Kisgépkezelők képzése Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.

Targonca alkatrészek széles választékban

Targonca alkatrészek széles választékban

Kiváló minőségű targonca alkatrészek minden létező targonca márkára és típusra, a TWS Kft. jóvoltából. Kedvező áron kínálják termékeiket. Szervizükben a különböző alkatrészek cseréjét és beszerelését is vállalják. Szolgáltatásaik közé tartozik az új és használt targoncák beszerzése, árusítása, a targoncák bérbeadása, a targonca alkatrészek forgalmazása. Teljes körű szervizt vállalnak minden targonca esetében. Ajánlatkérő űrlapukon lehetőség van árajánlatot kérni. Magyarországon 13 darab gépkocsi műhellyel rendelkeznek, különböző helyeken. Az egész országra kiterjedő szervizhálózat kiépítésére törekednek.

Targonca bérlés

Targonca bérlés

Kiváló minőségű Hyster targonca alkatrészek minden létező targonca márkára és típusra. Kedvező áron kínálják termékeiket. Szervizükben a különböző alkatrészek cseréjét és beszerelését is vállalják. Szolgáltatásaik közé tartozik az új és használt targoncák beszerzése, árusítása, a targoncák bérbeadása, a targonca alkatrészek forgalmazása. Teljes körű szervizt vállalnak minden targonca esetében. Targoncákból és targonca alkatrészekből is kínálnak akciós termékeket a vásárlók számára. Ajánlatkérő űrlapukon lehetőség van árajánlatot kérni. A cég a IV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Targonca bérlés, bérbeadás S&S

Targonca bérlés, bérbeadás S&S

A Targoncabérlet , mely az egyik fő tevékenységünk 1992 óta, és amelynek bérleti konstrukcióit különös körültekintéssel alakítottuk ki, igen hasznos megoldás lehet bizonyos esetekben. Vállalatunk készséggel kínál bértargoncákat rövid (pár nap, pár hét) és hosszútávra ( 1 hónaptól 1-2 évig), tekintettel a vevők teljes körű szolgáltatás iránti igényére, a bérgépeket (1 tonnától 32 tonna tehertóbírásig) szervizzel együtt (karbantartással és műszaki felülvizsgálattal), kínáljuk bérletre. A kiszállításban is szívesen segítünk.

Targonca és raktártechnika

Targonca és raktártechnika

A Starex Pro Kft. anyagmozgató gépek terén a legjobbat nyújtja vásárlóinak. Különböző teljesítményű munkagépek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Árulnak többek között traktorokat, targoncákat, sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt. Forgalmaznak dízeles, gázüzemű és elektromos targoncákat is. A kiváló minőségű HECHA targoncákat forgalmazzák. Ezek a targoncák egyre elterjedtebbek világszerte is, mert mind kényelmi, mind munka szempontjából sok pluszt nyújtanak elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, jól megközelíthető helyen.

Targoncanet.hu

Targoncanet.hu

Eladó új és használt targoncák, alkatrészek, szerviz! Kereskedelmi tevékenységünket Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervizigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk. Értékesítünk új KOMATSU homlokemelővillás targoncákat, raktártechnikai gépeket, valamint használt KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH, STILL, stb. elektromos-. dízel-, valamint gázüzemű homlokemelővillás; és speciális (terepes,robbanásbiztos) targoncákat. Többszáz darab használt targoncát tartalmazó listánknak köszönhetően, érdeklődő Partnerünk számára a legmegfelelőbb targoncát egyedi igényekhez igazodva tudjuk kiválasztani. Vállaljuk minden Európában forgalmazott típusú targonca szervizelését, karbantartását (KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH, STILL,stb.), elektromos targoncák átalakítását (MOSFET elektronika beépítés), felújítását, karbantartását. Szerviztevékenységünk kiegészítéseként targoncaalkatrész forgalmazásával is foglalkozunk. A targoncákhoz szervizalkatrészek raktárról kaphatók, egyéb alkatrészek gyors szállítási határidővel, rendkívül kedvező áron megrendelhetőek.

TargoncaShop

TargoncaShop

Targonca értékesítés kedvező áron, nagy választékban, rugalmas feltételekkel. Minden típusú logisztikai problémára találunk megoldást, és a finanszírozás területén is megtaláljuk a legmegfelelőbb lehetőségeket. Használt targonca piacterünkön a legkülönfélébb használt targoncákból válogathat. Igény esetén üzletkötőnk cége székhelyén keresi fel önöket.

Targoncaülés

Targoncaülés

Ez a weblap azért jött létre, hogy olcsó, de ugyanakkor olcsó targoncaüléseket kínáljon Önnek. Ha a targonca gyári ülésén szeretné kicserélni a szakadt ülőlapot, háttámlát, vagy egyéb ülésalkatrészt keres, akkor kérjen ajánlatot. A targonca típusának és gyári számának megadásával a legtöbb géphez betudjuk azonosítani a keresett alkatrészeket, és tudjuk azokat szállítani. Cobo, Grammer, Isri gyártmányú ülésekhez is forgalmazunk alkatrészeket, akár komplett üléseket is. Keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Tuti menü