Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raktártechnika kiegészítő eszközök képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Raktártechnika kiegészítő eszközök - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Raktártechnika kiegészítő eszközök
Keresés
Találatok száma - 25 db
77munkaruha - Munkaruha Bolt

77munkaruha - Munkaruha Bolt

77munkaruha - Munkavédelmi bolt Budapest XI.-ik kerületében a Bartók Béla úton. Munkavédelmi felszerelések, munkaruhák nagy számban. Maszkok, fültokok, munkavédelmi cipők, munkavédelmi bakancsok raktáron. Cégünk több éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések terjesztésével, viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk. Jöjjön el hozzánk!

Alkmár 2000 Kft.

Alkmár 2000 Kft.

Az Alkmár 2000 Kft. a millennium évében alakult, sokéves egyéni vállalkozói múltat követően. Az Alapító, szakmai háttere kedvező lehetőséget teremt a legkülönfélébb piaci igények magas szintű, gyors kielégítésére is. Őszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelő megoldást kínálhatjuk Önnek, bármilyen raktártechnikában felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Bizerba Mérleg és Logisztikai címkék

Bizerba Mérleg és Logisztikai címkék

A Bizerba ipari mérlegek és élelmiszer-előkészítő gépek valamint a legkorszerűbb automata árazó-címkéző mérlegek javarészt a húsiparban és a sajtüzemekben dolgoznak, a korszerű ipari cégeknél a mérlegelésen kívül a darabszámlálás, ellenőrzés, vezérlés, töltés, adagolás, kijelzés, vasúti és közúti mérlegelés feladatait végzik az intelligens Bizerba mérlegek és gépek. Az elektronikus bolti mérlegek pulti és önkiszolgáló változatait a kis- és nagykereskedelmi egységek ? rendszerbe kötve vagy önállóan ? árazás-feliratozás feladatokra, valamint forgalmi statisztikák készítésére használják. A Bizerba címkék és papírok tájékoztatnak, díszítenek, tájékoztatnak vagy akár a termék nem megfelelő kezelésére is figyelmeztetnek. Papírjaink és címkéink teljesen egyedivé tehetők, így cégének arculatához illeszthetők.

Cedex Kft.

Cedex Kft.

Cégünk raktártechnikai berendezéseket forgalmaz és épít be elsősorban a Magyarországon gyártott, közismert, kedvező árfekvésű termékek köréből. Irattároló polcrendszer bármely cégünk által forgalmazott típusból kialakítható. A típus és a műszaki paraméterek kiválasztása a felhasználói igények felmérése alapján történik. Bontásból származó használt, de jó állapotú, könnyű polcos, illetve raktári nehézállványok forgalmazásával is foglalkozunk.

Citronut Kft. - öntapadó címkék, leltárcímkék

Citronut Kft. - öntapadó címkék, leltárcímkék

Cégünk öntapadó címkék, termék- és leltárcímkék, etikettek, matricák készítését vállalja hibátlansági garanciával gyártóknak, forgalmazóknak, magánszemélyeknek és szolgáltatóknak. Őstermelőknek, méhészeknek is készítünk termékcímkét, valamint könyvtáraknak könyvcímkét, olvasójegy címkét, de sportversenyekre is vállaljuk megkülönböztető és sorszámozott címkék nyomtatását. Weboldalunkon kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb címke típust, melynek elkészítésére akár 1 órán belül elküldjük az árajánlatot, továbbá ingyenes címketervet is készítünk igény esetén. Ha öntapadó címkére van szüksége, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, mi segítünk!

e-Raktártechnika Kft.

e-Raktártechnika Kft.

Cégünk kiváló minőségű, és kedvező árú termékeket, valamint hozzájuk kapcsolódó, magas színvonalú támogató szolgáltatásokat kínál ügyfelei részére. Kínálati programunk részét képezik az állványrendszerek, a vonalkód-technikai eszközök, a raktártechnikával kapcsolatos szoftveres megoldások, a kerékpártárolók, a szállító és anyagmozgató eszközök, az öltözőszekrények, valamint a tűzvédelmi eszközök.

Etikett címkék, csomagcímkék

Etikett címkék, csomagcímkék

Az Avery webshopban etikett címkék, nyomtatható öntapadós címkék és öntapadós etikettek gazdag választéka várja. A sokféle címketípusban és megannyi kiszerelésben egy a közös: a legmagasabb német minőséget nyújtják akár házi, akár ipari felhasználásról van szó! Termékeink a legzordabb időjárási körülményeknek is ellenállnak, legyen szó nyári kánikuláról, vagy zimankós hidegről. A környezetbarát QuattroClean technológia révén pedig ragasztóanyag sem kerül a környezetbe. Nálunk írásvetítő fóliát is talál! Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk webshopunkban!

Henize Raktártechnika

Henize Raktártechnika

Valljuk, hogy nem a raktári megoldások szolgálatában kell állnunk, hanem a raktári megoldásokat keresők szolgálatában. Ez fontos különbség. A megrendelőink igényeinek kielégítése a célunk, s nem egy általunk vakon favorizált megoldás tukmálása. Az ipari állványrendszerek széles választékát kínáljuk, olyan alapelvek együttes alkalmazásával, mint a be- és kitárolási sebesség, elérhetőség, gazdaságos helykihasználás, optimalizált fajlagos költségek mellett. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a megbízhatóságra és a minőségre. Ajánlatunkban mindig alternatívát, illetve alternatívákat vázolunk fel. Akár olyanokat is, melyekre Ön eddig még nem is gondolt, s az eredeti elvárásainál többet nyújt, kedvezőbb költségek mellett. Mi is szeretünk játszani, de az üzlet komoly dolog. Ezért elfogadjuk és hiszünk az alábbiakban: Ha egy tárgyalás csak árakról folyik, azt számháborúnak hívják. Meg vagyunk arról győződve - határozottan -, hogy a fogyasztó nem ár-érzékeny, hanem minőség-érzékeny. Akkor van gondja az árral, ha azzal nem arányos a minőség. Ezért a kiváló ár/érték arányra helyezzük a hangsúlyt, melyet meglévő partnereink is szívesen jelölnek meg egyik fő erősségünkként.

Interemc címke nyomtató

Interemc címke nyomtató

Intermec címkenyomtatók értékesítése, karbantartása, szervizelése. Az amerikai Intermec cég több mint 4 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az azonosítástechnika területén. Asztalai címkenyomtatóik alacsony árfekvésük és megbízhatóságuk miatt rendkívüli népszerűségnek örvedenek. Teljesítményük napi néhány ezek címke nyomtatására elegendő. Alkalmazásuk a kereskedelmi, irodai, pénztárgépes alkalmazások, a könyvtári, iskolai és egyéb nyilvántartások esetében rendkívül kedvelt.

Hirdetés
Ipari kerekek

Ipari kerekek

a Céh Kft. egy több, mint húsz éve működő családi vállalkozásból indult cég, amely mára az egyik vezető raktártechnikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Az ipari kerekek mellett a raktározás, anyagmozgatás, és anyagrögzítés és tárolás valamennyi eszközét forgalmazza webáruházában. Kiemelten figyel arra, hogy forgalmazott termékeinek közel nyolcvan százaléka hazai gyártótól, minőségileg bevizsgált beszállítótól származzon! Ezek ismeretében, és egyéb kiegészítő szolgáltatásaival éri el, hogy piacvezetőként jelen legyen a raktározás világában.

Készletnyilvántartó- és raktárkezelő program

Készletnyilvántartó- és raktárkezelő program

StorePro készletnyilvántartó és raktárkezelő programunk kiválóan alkalmazható raktározási és készletezési folyamatainak ellátásához! Vonalkód nyomtatás, bizományosi értékesítés, MNB árfolyam lekérdezés egy gombnyomással, raktárak közötti átadás 2 gombnyomással és még sok egyéb hasznos funkció, ami az Ön és munkatársai életét is megkönnyíti! Rugalmas lekérdezési lehetőség, hogy szoftverünk segítségére lehessen a döntéstámogatás folyamatában is! Tekintse meg weboldalunkon a teljes funkciólistát, és kérje ingyenes programbemutatónkat, hogy a 100%-ban cégére szabott megoldást közösen kialakíthassuk! Dolphin Kft. - Segítő társ az informatika tengerében!

Kontinex Kft.- mérlegek, darumérlegek, hídmérlegek, raktári mérlegek

Kontinex Kft.- mérlegek, darumérlegek, hídmérlegek, raktári mérlegek

A Kontinex Kft. holland know-how alapján kizárólagos joggal gyártja Magyarországon a VSH típusú, acél-vasbeton, monolit szerkezetű akna nélküli és sekély aknás hídmérlegeket, melyekbe saválló acélból készült, rendkívül stabil mérlegcellákat épít be. 2001. óta a hídmérlegek jelentős részét a legkorszerűbb digitális mérlegcellákkal és kapcsolódó mérlegelektronikával szállítottuk. A VSH típuson túl a Kontinex Kft. acél- és betonhidas áttelepíthető hídmérlegek széles skáláját kínálja. A Kontinex Kft. vállalja régebbi, mechanikus mérlegek elektronikus hídmérleggé történő átalakítását.A Kontinex Kft. a mobil mérlegek széles skáláját kínálja. A Kontinex Kft. a fedélzeti (jármű felépítménybe épített) mérlegek széles skálájával a jövő mobil mérlegtechnikai megoldásait ajánlja.A Kontinex Kft. által forgalmazott darumérlegek hiteles és nem hiteles változataiból, az opciók széles választékával ellátva, több száz berendezés működik Magyarországon.A hideg- és melegködképző készülékek teljes választékának forgalmazásán túlmenően a Kontinex Kft. alkatrészellátást és szervizt biztosít.A Kontinex Kft. rétegvastagságmérő és keménységmérő készülékek széles skáláját ajánlja és szervizeli.

Kültéri-, és beltéri hulladékgyűjtők

Kültéri-, és beltéri hulladékgyűjtők

Kültéri hulladékgyűjtők, szelektív hulladékgyűjtők, műanyagfedelű zsákállványos hulladékgyűjtő, Kerekes zsákállványos hulladékgyűjtők nagy választékban. Hulladéktárolóink tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Megnyerő külsejük sok embert ösztönözhet hulladékgyűjtésre, környezete tisztántartására.

Lakat, biztonsági lakat

Lakat, biztonsági lakat

Lakat és biztonsági lakat kínálatunkból minden igény kielégítését vállaljuk, legyen szó egy kengyelvédett acél lakat, vagy egy konténerzár vásárlásáról. Egykulcsos lakat kínálatunk elemei esetén több lakatot nyithat azonos kulccsal. Lehetőség van arra is, hogy zárrendszer készüljön lakatokból oly módon, hogy az egyes lakatok saját kulccsal rendelkeznek, ami a többi lakatot nem nyitja és van egy főkulcs, ami az összes biztonsági lakat működtetésére alkalmas. Kínálatunkban a lakatok többsége rendelkezik biztonsági kódkártyával, ami annyit jelent, hogy a lakat kulcsait a kódkártya bemutatásával lehet másolni. Webáruházunkban az összes termékre vonatkozik az országosan díjtalan kiszállítás.

Lakatok és zárbetétek - Zárrendszerek

Lakatok és zárbetétek - Zárrendszerek

A zár-lakat internetes áruházban praktikus megoldásokat kínálunk raktárak lezárására különféle lakat és pajzslakat termékekkel. A zárbetét-Lakat webáruház szolgáltatásai között szerepel a lakatok, zárbetétek kódolása is, vagyis a zárrendszer készítés. Ez esetben megoldható akár az is, hogy a telephelyen lévő összes lakatot és zárbetétet azonos kulcs nyit, de akár az is, hogy minden lakathoz és zárbetéthez tartozik egy önálló kulcs és van egy kulcs, ami az összes zárbetétet és lakatot nyitja az adott telephelyen vagy raktárkomplexumban.

Öntapadó matrica készítés

Öntapadó matrica készítés

Cégünk öntapadó címkék, termék- és leltárcímkék, etikettek, matricák készítését vállaljuk hibátlansági garanciával gyártóknak, forgalmazóknak, magánszemélyeknek és szolgáltatóknak. Őstermelőknek, méhészeknek is készítünk termékcímkét, valamint könyvtáraknak könyvcímkét, olvasójegy címkét, de sportversenyekre is vállaljuk megkülönböztető és sorszámozott címkék nyomtatását. Weboldalunkon kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb címke típust, és lehetőség van ingyenes árajánlatkérésre is, mellyel együtt ingyenes címketervet is készítünk igény esetén. Ha öntapadó címkére van szüksége, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, mi segítünk!

Raktári mérlegek

Raktári mérlegek

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l. A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket. A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.) Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez cseralkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani. A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez,   keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb. A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, árszorzó mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe. A PTM s.r.l. a mezőgazdaságban, iparban s sok más területen egyaránt használt mozgásban lévő mérőrendszerek terén szerzett több éves tapasztalatainak köszönhetően ma már valós és konkrét válaszokat tud

Tuti menü