Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raktári berendezések szerelése képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Raktári berendezések szerelése - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Raktári berendezések szerelése
Keresés
Találatok száma - 4 db
Átló-Salgó

Átló-Salgó

Fő tevékenységünk: - Raktártechnikai és anyagmozgató rendszerek létesítése. Ezen belül: Díjtalan szaktanácsadás Díjtalan ajánlatadás Szakszerű tervezés és kivitelezés Garanciális szolgáltatás - Általunk forgalmazott márkák: DEXION, DEEPSTOR, HUNPAL, HUNFLEX, IMPEX, MOGAL, NORA, RECK, ROGAL, SPEEDLOCK - Mikor célszerű díjtalan szaktanácsadó szolgálatunkat megkeresnie? 1. Új raktárépület tervezése előtt 2. Meglévő raktár épület berendezésének tervezése előtt 3. Meglévő raktárának átalakításának tervezése előtt 4. A tárolási és üzemelési körülmények megváltozása, vagy megváltoztatása előtt

Avente Kft.

Avente Kft.

Az Avente Kft. 2007. októberében jött létre, de jómagam, mint a cég ügyvezető igazgatója már 1997. óta dolgozom aktívan az építőiparban, annak - elsősorban - beruházói oldalán, egy elismert, jó nevű fővárosi cégben. A szakmai tudás és tapasztalat megszerzése után született meg az elhatározás, hogy bár maradva az építőiparban, egy kicsit más elképzelésekkel, célokkal létrehozzam a saját vállalkozásomat -egyenlőre- családi kereteken belül, húgommal és feleségemmel. Cégünk megalapításának alapgondolatát az alábbi nagyon egyszerű felismerés indukálta: jelenleg a magyarországi piacon - legjobb tudomásom szerint - nincsen olyan vállalkozás, amely a "kisemberek" építőipari problémakörét egy kézben oldaná meg.

Inels

Inels

Intelligens villanyszerelési rendszer. A legnagyobb megtakarítások a fűtési hatékonyság fokozásával érhetőek el. Abban az esetben, ha szabályozzuk az épület fűtését, akár 30%-os megtakarítás is lehetséges. A rendszer helyettünk cselekszik: be és kikapcsolja a készülékeket és persze csak akkor ha szükséges! Így az energiafelhasználás nem megy át pazarlásba és tényleg hatékony lesz! Az INELS intelligens rendszere nagyon sok műveletet tud automatikusan elvégezni, így nem kell többet erre már figyelmet és időt szentelni. Nem kell figyelnünk arra, hogy a fűtést mindig ugyanazon időben kikapcsoljuk és így takarékoskodjunk. Sok olyan tevékenység van amit az INELS automatikusan el tud végezni, mindez csak a kreatívitásodon, illetve rendszerszolgáltatód tudásán múlik.

SSI SCHÄFER - Magyarország

SSI SCHÄFER - Magyarország

Állványrendszerek teljes egészének vagy egyes elemeinek az egyik legnagyobb gyártója és szállítója a raktártechnika, raktárberendezés, üzemberendezés, irodaberendezés, hulladékkezelés, komissiózás és anyagmozgatás területén.

Tuti menü