Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raklapok, tárolók képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Raklapok, tárolók - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Raklapok, tárolók
Keresés
Találatok száma - 10 db
EUR raklap

EUR raklap

EUR raklap kereskedés. Új és használt raklapok vétele és eladása. A Rozifa Kft. raklapgyártással és raklapok kereskedelmével fogllakozik Budapest közelében Piliscsabán. Több féle raklap közül az EUR raklapok a legtöbbször felhasználhatóak. a raklap anyaga fa. Fenyőből és nyárbólkészülnek. Az új raklapok szabvány hitelesített MÁV-EUR raklap (UIC-435-2), méret: 1200×800. Teherbírás: 1000 kg , Kezelés: szárított, hőkezelt (ISPM 15 / IPPC).

Használt raklap

Használt raklap

Piliscsabán, Pest megyében Budapesthez közel a Rozifa Kft. haszált raklapokat vásárol és elad. Az alábbi termékek kereskedésével foglalkozik: MÁV-EUR raklapok, egyutas raklapok, gitterboxok, és egyéb kiegészítők. Vétel esetén a helyszínen azonnali fizetéssel vesszük át az árut. Hibás, törött raklapokat is megvásárolunk, hogy azokat újrahasznosítjuk.

Műanyag ládák, rekeszek, raklapok, BigBox-ok (webáruház)

Műanyag ládák, rekeszek, raklapok, BigBox-ok (webáruház)

A LOGTRON Kft. intralogisztikai (intralogisztika = üzemen vagy épületen belüli anyagmozgatás/-tárolás) termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Saját automata raktárakat és integrált raktárirányítási rendszereket (szoftver) fejleszt és gyárt. Folyamatosan bővülő, forgalmazott termékkínálatunk különféle műanyag tárolóládák, rekeszek, raklapok és BigBox-ok, fémpolcok és raklapos állványok, címkenyomtatók, címkék és kellékanyagok, mérlegek, padlójelölők és csomagológépek, anyagok, hogy csak egy párat nevezzünk.

Raklap - Eladó raklap!

Raklap - Eladó raklap!

Az általunk forgalmazott új rakodólapok 800*1200 mm-es méretben készülnek, de a megrendelői igény szerint bármilyen méretben gyártható. Egyutas raklap: Az egyutas (könnyített) paletta szabványtól eltérő méretben készül, így széles mérettartományban rendelhető. A leggyakrabban használt méretek, melyekből állandó raktárkészletet tartunk fenn: - 800×1200 mm-es paletta - 1000×1200 mm-es paletta Cégünk használt, törött rakodólapokat hulladék áron felvásárol, ledarál, majd megsemmisít; ehhez cégünk rendelkezik a csomagolási hulladékok hasznosításához szükséges szakhatósági engedélyekkel.

RAKLAP - Paletta Hungária

RAKLAP - Paletta Hungária

Rakodólap gyártás, szállítás - MÁV EUR raklap, EPAL raklap. Társaságunk 1997-ben alakult monori székhellyel. Fő tevékenységünk rakodólap gyártás és kereskedelem valamint közúti áruszállítás. A Paletta Hungária Kft.-nek az eltelt időszak alatt mind a mai napig meghatározó szerepe van a magyarországi rakodólap nagykereskedelemben. Cégünk nagy előnye a rugalmasság, és az a több éve kialakult kapcsolatrendszer, amely partnereink bizalmát, elismerését jelenti, és piaci pozíciónkat meghatározza. Éves kapacitásunk 300.000 db egyutas és MÁV EUR rakodólap. Tervezünk és gyártunk bármilyen méretű és terhelhetőségű fa tároló eszközöket, amelyeket igény szerint gombamentesítünk illetve szárítunk. Az általunk értékesített rakodólapokat az ország bármely pontjára térítés ellenében leszállítjuk.

Raklapemelő

Raklapemelő

Kézi raklapemelő mely széles körben használható. A tartós váz? és hidraulikarendszerrel rendelkezik. Időálló porszórási technikával festett szerkezet, 2500 kg teherbírás, magas Minőségi osztályba tartozó béka. Poliuretán vagy gumi kerekekkel rendelhető. Zárt csapágyazás által hosszú élettartamra számíthat, ha ezt választja. A kézikocsira 2 év teljes körű garanciát adunk. Köszönhetően a géppark ergonómikus kialakítására, valamint a benne rejlő technikai felszereltségnek, valamennyi rövid- és hosszú távú palettaszállítási feladat elvégzésére kínál hatékony és alacsony fenntartási költséggel üzemeltethető megoldást.

Raklapgyártás - Valőr Bt.

Raklapgyártás - Valőr Bt.

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző minőségű fa alapanyagok értékesítése, raklapgyártás és forgalmazás, bérfűrészelés, továbbá a tüzifa eladás, értékesítés területén. Ha Ön megbízható partnert és szakértelmet keres, hívjon minket bizalommal! Fa alapanyag készletünk tevékenységünkből adódóan folyamatosan képződik, egész évben kapható. Kedvező ár, megbízható forrás!

Raklappont

Raklappont

Raklapgyártás, egyutas raklapok, speciális rakodólapok, általános és egyedi kivitelű raklapok. A V-L Mill Faipari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. 1998 óta végzi tevékenységét a Győr-Moson-Sopron megyei Szil községben található telephelyén. (86-os főútvonal) Kezdetben az országban egyedüli technikával végzet helyszíni bérfűrészelés tevékenysége céljából jött létre a Betéti Társaság. Késöbbiekben tevékenységünket a telephelyünkön történő rönkfeldolgozással, fűrészárúgyártással bővítettük. Jelenleg - fa tárolóeszközök - ipari csomagolóanyagok - általános egyutas raklapok - specilás raklapok - ládák - kiegészítők - gyalult termekek (gyaluáru termékkínálat) gyártása, forgalmazása, illetve - helyszíni - telephelyi bérfűrészelés körében végezzük tevékenységünket. Raklapgyártás tekintetében több százezer paletta legyártásának szakmai tapasztalatával állunk rendelkezésére.

Rakodólap termékdíj

Rakodólap termékdíj

A rakodólap, mint fa csomagolási eszköz, termékdíj köteles. A rakodólap életciklusa ugyanis jelentősen megnő a szakszerű javítással, ezáltal ritkábban kerül sor termékdíj fizetési kötelezettséget maga után vonó rakodólap beszerzésre.

Hirdetés
TEHNOLOGISTICA

TEHNOLOGISTICA

A TEHNOLOGISTICA S.R.L. kereskedelmi társaság Nagyváradon (Oradea) alakult 2003-ban. A cég menedzselése a romániai piaci értékesités területén összegyűjtött 10 éves tapasztalatra alapozódik. Az évek során sikerült számos belföldi és külföldi kapcsolatot teremtenie, elősegitve ezzel a belső piac kereskedelmi fejlesztését.Távlati tervként jól meghatározott célpontja: Románia teljes, valamint Magyarország részleges ellátása, kifogástalan minőségü termékeivel és szolgáltatásaival.

Tuti menü