Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Öltöző-, Iratszekrények képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Öltöző-, Iratszekrények - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Öltöző-, Iratszekrények
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ablaknet Kft. - Öltöző szekrények

Ablaknet Kft. - Öltöző szekrények

Cégünk magánszemélyek, wellness központok, fürdők, egészségügyi- és sportlétesítmények számára gyárt szaniterfalakat. Minőségi, dizájnos, strapabíró, és könnyen tisztítható zuhanyelválasztó-falaink megteremtik az alapvető diszkrét körülményeket s nyújtanak hosszútávú felhasználhatóságot. Termékeink legfontosabb funkcionális tulajdonságai a teljesen vízálló kialakításuk, a strapabíró kivitelezésük, a könnyű tisztíthatóságuk a megfelelő higiénia állapotok megőrzése végett és a dizájn, mely korszerű esztétikai értéket nyújt mind szín- és formavilágban egyaránt. Látogassa meg oldalunkat, és tájékozódjon bővebben a szaniterfalak.hu címen!

Basic-Online - Öltözőszekrény

Basic-Online - Öltözőszekrény

Stabil, hegesztett konstrukció. Megerősített ajtók, etikett-kerettel, szellőzőnyílásokkal.Ajtók különböző színűek lehetnek. Kínálatunkban minden berendezést megtalál, amire cégének szüksége van: irattároló szekrényeket, irodabútorokat, öltöző padokat, öltözőszekrényeket, rekeszes értékmegőrzőket széles választékban kínálunk!

Öltözőszekrény - e-Raktártechnika Kft.

Öltözőszekrény - e-Raktártechnika Kft.

Az e-raktártechnika Kft. kínálatában szereplő szekrények minőségi kialakítású, tartós eszközök, amelyek harmonikusan illeszkednek a felhasználási igényekhez és körülményekhez, legyen szó akár wellness, akár ipari, irodai, iskolai környezetről.

Öltözőszekrények - Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedő

Öltözőszekrények - Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedő

Öltözőszekrények, öltözőpadok műhely és üzemi felszerelések széles választékban. Teljeskörű logisztikai szolgáltatásaink rendszer-szemléletű megvalósításra épülnek. Komplex logisztikai rendszerek megtervezésére (fő és alvállalkozóként), teljes logisztikai infrastruktúra kialakítására és az installált eszközök karbantartására, szervizelésére vonatkoznak, még akkor is, amikor már kiépített logisztikai rendszerek infrastrukturális fejlesztésében részmegbízatásokat vállalunk az anyagmozgatási, raktározási, tárolási és csomagolási eszközök szállításának, összeszerelésének, beüzemelésének, valamint folyamatos karbantartásának és kapcsolódó konzultáció nyújtásának területein. Kiemelt feladatnak tekintjük a megvalósított logisztikai rendszerek technológiai követését, a támogatás gyorsaságának növelését és színvonalának emelését.

UGP Raktártechnika Kft

UGP Raktártechnika Kft

Az UGP Raktártechnika Kft. 100 %-ban magyar cég, mely 1996 óta foglalkozik raktári polcrendszerek és raktári berendezések tervezésével, gyártásával és telepítésével. Célkitűzésünk, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő és személyre szabott megoldásokat biztosítsunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a könnyű kézipolcos állványrendszerektől egészen az öntartó siló raktárakig a raktár-technológiai tárolóeszközök szinte teljes palettája, illetve egyedi tároló-rendszerek tervezésére és kivitelezésére is vállalkozunk. A raktárakban és üzemekben használatos műanyag egységképző eszközök, mint például a műanyag raklapok, ládák, rekeszek és dobozok többféle méretben és színben egyaránt elérhetőek. Az általunk képviselt raktár-technológiai berendezések magas műszaki színvonalúak és minőségében megfelelnek az Európai szabványoknak.

Tuti menü