Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logisztikai tervezés képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Logisztikai tervezés - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Logisztikai tervezés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Best Office & Logistics Team

Best Office & Logistics Team

Rendkívül széles logisztikai szolgáltatási szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az áruérkeztetéstől az országos házhozszállításig minden. Nagyon kedvező áron kezeljük az Ön áruját, (betárolás, kitárolás, komissiózás, címkézés) szállítunk belföldön. Tevékenységeinkkel csökkenteni tudja költségeit: Raktározás, szállítás, gyors ügykezelés, árubiztosítás, nagy géppark, összecsomagolás (two in one), etikettezés, anyagmozgatás, belföldi fuvarozás, kedvező díjszabás. Specialitásunk: komplett logisztikai megoldás, terítő, belföldi gyűjtőszállítmányozás, raktározás, árukezelés. Szolgáltatásunkkal segítjük az Önök cégét, abban, hogy termékeik pontosan, gyorsan, hatékonyan és olcsó módon jussanak el partnereikhez. Üdvözlettel: Best Office &Logistics Team Kft.

ControlSys Team Kft

ControlSys Team Kft

Kis méretünk ellenére, köszönhetően a partnereink elégedettségének, rövid időn belül mérnökirodánk dinamikus fejlődésen ment keresztül. A fejlődés ellenére gyorsak és rugalmasak tudtunk maradni, hogy minél hamarabb megoldást találjunk partnereink problémájára. Cégünk vállalja az Önök cégénél felmerülő nemcsak - bármely automatizálási probléma megoldását a legegyszerűbb feladattól a komplex rendszerekig, - a problémaanalizálástól a kivitelezésig, hanem - már meglévő üzemek teljes körű karbantartásának megszervezését, lebonyolítását. - Rugalmas és dinamikus csapatunk hatékonyan kezeli az üzembe helyezést, hibafeltárást, műszaki támogatását a nap 24 órájában az év minden napján.

Logisztikai tanácsadás

Logisztikai tanácsadás

A logisztikai üzleti folyamatok működtetése során az új igények folyamatba épülése, a szervezeti személyi változások sok esetben az eredeti folyamatmodell végrehajtásának torzulását, a hatékonyság fokozatos csökkenését, párhuzamos működtetések, nyilvántartások megjelenését okozhatják. Időszakonként javasolt a tervezéskor és a rendszer indításakor jól működő megoldásokat felülvizsgálni, a tervezés során nem ismert tevékenységeket, igényeket, eszközöket, megoldásokat egységes folyamatmodellbe újra tervezni, ezzel a kívánt hatékonyságot, pontosságot és ellenőrizhetőséget fenntartani.

META

META

Tanácsadói tevékenységünkkel szeretnénk közreműködni a vállalkozást működtető szervezet korszerű és rugalmas felépítésében, stratégiai céljainak meghatározásában és azok eredményes végrehajtásában. Tanácsadói tevékenységünk kiterjed: Vezetési tanácsadásra; Logisztikai tanácsadásra, logisztikai rendszerek tervezésére; Projektmenedzsmentre

Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Tuti menü