Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logisztikai szoftverek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Logisztikai szoftverek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Logisztikai szoftverek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérlegelő szoftver: a gyártófüggetlen mérlegjegy készítő program. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, keresés, többféle mérlegelektronika támogatása. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, többféle mérlegelektronika támogatása. Bővítési, exportálási lehetőségek; cikk, gépjármű, szállító adatok, többnyelvűség, statisztikák. Bővítési, exportálási lehetőségek; partner, gépjármű adatok, sarzsi- és göngyölegkezelés.

Elektronikus számla tárolás, archiválás - Kryonet

Elektronikus számla tárolás, archiválás - Kryonet

Váltson e-számlára! Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei: - Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást - Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak - A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak - Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz - Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik - Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

IntegroBase

IntegroBase

Az IntegroBase program az IntegroBase Ügyvitelszervező Kft. által fejlesztett, ERP rendszer, integrált ügyviteli programcsomag. A rendszer a vállalkozás minden fontos területét támogatja, így Ön könnyedén átláthatja cége üzletmenetét, ezáltal növelheti üzleti sikereit. IntegroBase, ERP, integrált ügyviteli programcsomag

Logisztikai szoftverek

Logisztikai szoftverek

A termelési folyamatban az anyagáramlás zökkenőmentes megvalósulása vonalkódos rendszer és raktár menedzsment segítségével! Vonalkódos raktárkezelés! A Pannon Szoftver Stúdió standard és egyedi szoftver megoldások fejlesztésével, szoftvertanácsadással foglalkozó cég. Alaptevékenységünk integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP) tervezése, fejlesztése, értékesítése és üzemeltetése. Cégünk fő profilja a vállalatok életében oly fontos értékteremtő folyamatok felmérése, elemzése és az ezt követő szaktanácsadás az általános üzleti folyamatokat átfogó kereskedelmi, termelésirányítási, logisztikai, pénzügyi területeken. Továbbá az integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP) bevezetését, fejlesztését megelőző Európai Uniós pályázati források megszerzésének támogatása, szoftver- és hardverfejlesztés.

NEXTSoftware - Egyedi programok - Áruforgalmi rendszerek

NEXTSoftware - Egyedi programok - Áruforgalmi rendszerek

Raktárgazdálkodással, beszerzési igények kezelésével, pénztárgép kezeléssel vagy egyéb áruforgalmi tevékenységgel kapcsolatos szoftvert keres? A NEXT Software segít! Legyen az vállalatirányítási rendszer, ügyviteli rendszer vagy akár üzleti intelligencia! Amennyiben érdeklik a részletek, kérem tekintse meg honlapunkat a részletekért!

Pénztárgép center - Raktár nyilvántartó szoftver

Pénztárgép center - Raktár nyilvántartó szoftver

Cégünk a következő termékeket forgalmazza: pénztárgépek, mérlegek, vonalkód olvasó és nyomtató, árazó gépek, bankjegyszámlálók. Szervizünk közel 100 pénztárgép szervizelését vállalja, amit APEH engedéllyel rendelkező szakembereink végeznek. Szakembereink weboldalon vagy személyesen leadott megrendelésben rögzített paraméterek szerint a pénztárgépet felprogramozzák, beélesítik. Személyes átvétel esetén üzletünkben a bemutató készüléken a pénztárgép működését kollégáink ismertetik. A regisztrációt az Ön aláírásával igazolt adatközlő lapon küldjük az APEH felé, tehát a pénztárgép bejelentéssel sem kell fáradnia.

PLS TEAM

PLS TEAM

Gyártákövetés, Raktármenedzsment, Logisztika felsőfokon - Teljeskörű vállalati megoldások a raktártechnológia, logisztika, gyártáskövetés területéről. Egyedi szoftverek, automata liftvezérlések, vonalkód technika, fuvarszervezés, döntéstámogató szimulációs- és tervező eszközök. A PLS Team a Daten-Kontor (DK), - hazai és nemzetközi viszonylatban is meghatározó informatikai megoldásokat kínáló - cégcsoport egyik üzletága, amely azzal a szándékkal jött létre, hogy egyedi, testre szabott szoftver-megoldásokat nyújtson elsősorban az ipari szektorban tevékenykedő közép- és nagyvállalatok számára.

Raktár Kezelő Program

Raktár Kezelő Program

A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a raktározási tevékenységek ügyvitelének ellátásához. Tíz raktár nyilvántartásának vezetésére lett tervezve, bevételezések, kivételezések, raktárak közötti készlet átvezetések és e tételek sztornózása a legfőbb funkciója. A munkát törzsadattárak segítik, ezek nagy része egyben önálló nyilvántartást is képez (gyártó, szállító, termék, stb.). Jól alkalmazható vonalkód olvasó készülék a program használata közben, ezt beépített vonalkód generátor segíti (sorozatban vagy adott termékhez). Áttekinthetők és listázhatók a raktári mozgás adatok, kartonok adatai. Létrehozható leltár lista, külön lista a minimum készletet elérő termékekről valamint külön lista a termékkészletek optimális készlethez való viszonyáról. Különböző statisztikák készítésére is van lehetőség, mint pl. termékek megoszlása, be- és kivételezési grafikon, stb. Plusz funkcióként elektronikus határidő napló is be lett építve a programba, ezáltal a teendők és figyelmeztetést igénylő események sem kerülhetnek feledésre. A beépített címtár kezelő alkalmazás segítségével a kapcsolódó címadatok is nyilvántarthatók...

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb.Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is.

Hirdetés
Raktárkezelő szoftver fejlesztés

Raktárkezelő szoftver fejlesztés

Csapatunk fő tevékenységi köre az egyedi ügyviteli rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése. Ide tartozik az egyedi járműkövető rendszerek fejlesztése, flottakezelés, térképes alkalmazások, valamint a webes számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő, megrendeléskezelő és CRM szoftverek fejlesztése. Ezen kívül vállaljuk modern, eladásra orientált weboldalak készítését egyedi igényre szabva, korszerű technológiák és módszerek felhasználásával. Munkánk során folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk az informatika világában tapasztalható gyors fejlődéssel. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb szoftvermegoldást kínálva optimalizáljuk üzleti folyamataikat, költséghatékonyabbá tegyük működésüket.

SoftWareHouse

SoftWareHouse

A magyar tulajdonban lévő SoftWareHouse Kft. 2005-ben alakult. A tulajdonosi kör a magyar logisztikai piacon közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a gyakorlati megvalósítások és informatikai megoldások területén. Megalakulásunk legfontosabb mozgatórugója az a felismerés volt, hogy a piacon az igények ellenére meglehetősen kevés az olyan üzleti szolgáltatásokat és informatikai rendszereket kínáló cég, amely a magas fokú szakmai hozzáértés mellett a fő hangsúlyt a megbízói hatékonyságjavulásában rejlő versenyelőnyre fókuszálná. Ennek megfelelően legfontosabb filozófiánk az innováció mellett az olyan megoldások közös feltárása, amelynek eredménye a magas fokú minőség, kedvező költségfeltételek, és a beruházás gyors megtérülése.

Tuti menü