Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logisztika hírek, közösségek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Logisztika hírek, közösségek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Logisztika hírek, közösségek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ipari logisztika hírei a GyártásTrend oldalán

Ipari logisztika hírei a GyártásTrend oldalán

A GyártásTrend gazdasági rovata napi rendszerességgel ír a hazai és nemzetközi iparvállalatokat érintő gazdasági eseményekről, hírekről, gazdasági elemzésekről és egyes döntések hátteréről. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, CAD, CAMP, PLM, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Logisztika Portál

Logisztika Portál

Szakmai hírek, közösségek! A Logisztika Portál Kft. arra törekszik, hogy egy a szakmát teljesen lefedő és összefogó portált hozzon létre, mely a logisztikában tevékenykedők általános kezdőlapja lehet. Portálunk egy helyen nyújt naprakész szakmai híreket, hirdetési-, kereskedelmi lehetőséget és minden logisztikával kapcsolatos információt. Igyekszünk minden szakmai igényt kielégíteni, hogy portálunkat a lehető legtöbb szakmabeli látogassa. A fentiek miatt tudjuk garantálni a portálunk rovatoldalain elhelyezett hirdetések, reklámok nagy hatékonyságát, mivel a témakörökre bontott rovatoldalainkat túlnyomó többségében a logisztikában aktívan tevékenykedők tekintik meg. Portálunk médiapartnereivel együttműködésben folyamatosan gyűjti azokat az információkat, szolgáltatásokat, melyek a logisztikai cégek, vállalkozások mindennapi munkájához elengedhetetlenek. Valószínűleg ennek is köszönhető portálunk látogatottságának folyamatos növekedése.

LogSped

LogSped

Minden ami a közlekedéssel, a logisztikával, a szállítmányozással, a fuvarozással, a szállítással, vállalattal,minöségbiztosításal kapcsolatos információk, diagramok, hírek, szakkönyvek és linkgyűjtemények!

Magyar Közlekedés és Navigátor

Magyar Közlekedés és Navigátor

A Magyar Közlekedési Kiadó a piacvezető közlekedési szakkiadó Magyarországon. Honlapunkon napi friss hírekkel jelentkezünk a külföldi és a magyar piac eseményeiről. Szakmai sajtóként a napi szakmai híreket, aktualitásokat továbbítjuk olvasóinknak, mintegy folyamatos és állandó továbbképzésként. Lapunk, a Magyar Közlekedés közlekedési szakmai hetilap, mely megújult külsővel és megújult tartalommal áll előfizetőink rendelkezésére. Az elkövetkező időszakban nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni a magyar vasútra és a vasúti fejlesztésekre. A jövőben nagyobb szerepet szánunk szakmai mellékleteinknek. A Volán-vállalatoknak készítjük az Úton című mellékletünket. A vasúti vállalatoknak szól Szemafor mellékletünk. A közúti üzletágat érdekelheti elsősorban a Sztráda melléklet. A közeljövőben ismételten és rendszeresen, előreláthatólag kéthavonta megjelentetjük a légiközlekedési mellékletet.

Magyar Logisztikai Egyesület

Magyar Logisztikai Egyesület

A Magyar Logisztikai Egyesület / MLE /, non-profit szervezetként több mint 20 éve van jelen a magyar logisztikai piacon. Tevékenységét folyamatosan kiszélesítve működteti. Az Egyesület célja a logisztikai módszerek iránt érdeklődő, azzal foglalkozó szakemberek, vállalkozások és intézmények összefogása, köztük szakmai kapcsolatok teremtése, szorgalmazása és szervezése, valamint tudományos és gyakorlati tevékenységüket segítő információk gyűjtése, rendszerezése és továbbadása. Mindehhez kapcsolódva fontos feladatunknak tekintjük az ellátási folyamatok átfogó megszervezését, ehhez kapcsolódóan az informatika, az újrahasznosítás, a terület- és településfejlesztés, a környezetvédelem fejlesztési kérdéseinek logisztikai közreműködéssel történő hatékony megoldásainak elősegítését.

Tuti menü