Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Konténerek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Konténerek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Central Container

Central Container

Konténer: Minden igény szerint! "Kisvállalkozásból meghatározó piaci szereplő, aki korrekt, pontos, megbízható. A Central Container Kft.-ről mára ez minden túlzás nélkül elmondható." Visszatérő és kiemelkedő partnereink állítása ez, akik a kiváló minőséget, kedvező árat és gyors szállítási határidőt keresték a konténerek piacán. Lakó/Iroda, szaniter, raktár, hűtő és speciális, bármilyen méretű új és használt konténerek értékesítésével, bérbeadásával foglalkozunk.

Eurobox

Eurobox

- Használt, felújított és új raktárkonténerek értékesítése, bérbeadása és gyártása a lehető legrövidebb átfutási idővel; - Egyedi igények alapján kialakított konténerek gyártása: Hőszigetelt raktárkonténerek; Érzékeny berendezések számára hőszigetelt acélfalú tárolókonténerek; Speciális, 270 cm belmagassággal rendelkező acélfalú iroda-, raktár- és tárolókonténerek; Acélfalú konténerek szakszerű átalakítása, nyílászárók, üvegportálok beépítése; - A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.

KONTÉNER Hungária

KONTÉNER Hungária

Társaságunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára: Az alábbi típusú konténerek bérbeadása, kiadása és értékesítése, rövid átfutási idővel: - Használt 20' és 40' tengeri raktárkonténerek; - Új 20' tengeri raktárkonténerek; - Felújított 20' és 40' raktárkonténerek; - 20' és 40' ISO hűtőkonténerek; Egyedi igények alapján konténerek gyártása. A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.

Konténerek bérbeadása vásárlása

Konténerek bérbeadása vásárlása

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Konténerek, nagyméretű tárolók

Konténerek, nagyméretű tárolók

Konténereinkről: Kommunális, ipari és egyéb anyagok, hulladékok gyűjtésére és szállítására alkalmasak. Erős acélszerkezetük rendkívüli stabilitást és tartósságot biztosít. Tárolóládáinkról: Különböző anyagok tárolására és szállítására alkalmasak. Több rétegben egymásra rakhatóak, így ki lehet maximálisan használni a raktárhelyiséget. A megerősített szerkezet biztosítja kiváló szilárdságot. A sarokoszlopos szerkezet fülei lehetővé teszik a daruval történő mozgatást. A talpak megszilárdítják a láda egész szerkezetét.

Mobilbox konténer

Mobilbox konténer

Szállító és raktár konténer megoldásaink nem csak a biztonságos tárolást és szállítást oldják meg, de helytakarékosak és könnyen mozgathatóak is. A Mobilbox konténer tudja miree van szükség. A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti valamint egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. Társaságunk 1997 óta áll Tisztelt Megbízói rendelkezésére több ezer darabos konténerflottával és országos telephelyhálózattal.

Raktárkonténerek

Raktárkonténerek

Raktárkonténerek, raktárkonténerek értékesítése, bérbeadása szállítással. A konténerek azonnal használatba vehetők, évszaktól és időjárástól függetlenül. A nálunk megrendelt konténert díjmentesen daruzzuk, csak a szállítást kell fizetni.

TEHNOLOGISTICA

TEHNOLOGISTICA

A TEHNOLOGISTICA által forgalmazott termékek teljes választéka az ISO minőségi szabványnak megfelelően van tanusitva. Megrendelésre biztositunk raktári állványokat, konténereket, euroraklapokat, műanyag dobozos raklapokat, áruvédelmi rendszereket. A tervezés és szaktanácsadás ingyenes. A mi célunk professzionális és minőségü szolgáltatások biztositása, célkitűzéseink közül a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége. Ennek értelmében elhatároztuk a hűséges ügyfelek előnyben való részesitését, felajánlva számukra az összeszerelésnek és szállitásnak a beszerzett termékárban történő értékesitését. A TEHNOLOGISTICA-val együttműködve Önök felfedezhetik a tapasztalat előnyeit és erejét.

Tricontrade Kereskedőház és Tanácsadó Kft.

Tricontrade Kereskedőház és Tanácsadó Kft.

Cégünk konténerek széles választékával áll cégek, és magányszemélyek rendelkezésére egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatók, a lakó, iroda, raktár, tároló, szaniter, és egyéb speciális konténerek. A konténerek értékesítés mellett tanácsadással, tervezéssel, gyártással, szállítással, szereléssel és telepítéssel is foglalkozunk. Tevékenységünk során különösen ügyelünk a környezetvédelem fontosságára, az előírások betartására. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Tuti menü