Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyű- és fémszerkezetek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Könnyű- és fémszerkezetek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Könnyű- és fémszerkezetek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Könnyűszerkezetes csarnokok

Könnyűszerkezetes csarnokok

Fémmegmunkálás, Könnyűszerkezetes csarnokok kereskedelme. A Ferroinnova Kft legfőbb célja, hogy magas színvonalon szolgálja ki üzleti partnereit két fő üzletága a fémmegmunkálás és ehhez kapcsolódó mérnöki szolgáltatások valamint a könnyűszerkezetes csarnokok kereskedelme területén. A társaság irányítását sok éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező összeforrt csapat végzi. Cégünk fő tevékenysége a fémmegmunkálás.

Mobilgarázsok

Mobilgarázsok

Valamikor az 1950-es évek végén, Nyugat-Európában az építőipari vállalkozások komoly lehetőséget láttak a családi házépítés területén a szerelt szárazépítési technológiákban. Esztétikus megjelenése, gyors felállíthatósága és gazdaságossága miatt népszerűek a könnyűszerkezetes garázs- illetve melléképület rendszerek. A vázszerkezet napjainkban már acélból épül. A technológia igen egyszerű: a szerkezetet betonalapra vagy járólapra állítják fel, és előnyei megegyeznek a lakóházéval.Gyors, egyszerű és olcsó. Felállítása nem igényel sok kosszal járó munkát. A könnyűszerkezetes garázs előnye, hogy gyors megoldást kínál az addig szabadban tárolt autók biztonságára, valamint megóvja azt az időjárás tényezőitől.

Raktársátrak, ponyvakészítés

Raktársátrak, ponyvakészítés

Ponyvakészítés, ponyva javítás, raktár- és rendezvénysátrak készítése minőségi ponyva anyagokból határidőre. Vállaljuk továbbá ponyvagarázs, térelválasztó ponyva, takaró ponyva, ponyva függöny, teherautó ponyva, utánfutó ponyva, terasz ponyva és egyéb műszaki ponyvák elkészítését is, akár tűzálló anyagból is. Kérjen ajánlatot még ma!

Rozs és Társai

Rozs és Társai

16 éve történt megalakulásunk óta számtalan referenciával rendelkezünk könnyűszerkezetes épületek gyártásával és szerelésével. Gyártási és szerelési palettánk igen széles, a konténertől a 180 000 m2 -es csarnokegyüttesig. Általunk szerelt típusszerkezetek: ASTRON, BUTLER, LINDAB, CLASP, BÉKER, de természetesen bármely egyedi szerkezet szerelésére is állunk szíves rendelkezésükre. Természetesen nem csak acélszerkezetek szerelésével hanem az épületek "felöltöztetésével", burkolásával is foglalkozunk, legyen az acéllemez, síklemez, trapézlemez, szendvicspanel, kazettás burkolat. Az általunk leggyakrabban használt burkolati rendszerek: HOESCH, KINGSPAN, HAIRONVILLE, LINDAB, RUUKKI, PFLAUM, TRIMO

ThyssenKrupp Ferroglobus

ThyssenKrupp Ferroglobus

Mind tőkeerejét, mind forgalmát és piaci részesedését tekintve, széles termékválasztékkal, nagy raktárkapacitással és az egész országot lefedő hálózattal rendelkezik. Üzleti filozófiája és célja, hogy az ügyfelek minden alapanyagigényüket egy helyről, egy kézből tudják beszerezni.

ZSIKI Kft.

ZSIKI Kft.

Cégünk tevékenységeihez rendelkezünk megfelelő létszámú, képzett szakemberekkel, elegendő szerszámkészlettel és gépjárművel melyek lehetővé teszik , hogy az ország illetve EU bármely pontján elvégezhessük a megrendelt munkáinkat. Főbb tevékenységeink: - Betonozott acélszerkezetek - Ipari , mezőgazdasági, kereskedelmi acélszerkezetű épületek gyártása kivitelezése akár szerelőipari kulcsrakész állapotig. - Acélváz szerkezetű csarnokok kivitelezése (tetőfedéssel és burkolással) - Könnyűszerkezetes házak kulcsrakész állapotig - Hűtőházak és hűtőkamrák (szendvicspanel) - Tetőfedés cserepes lemezzel (Gazdasági épületeknek : Trapézlemez , Szendvicspanel) - Könnyűszerkezetes garázsok illetve mellék épületek

Tuti menü