Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raktártechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Raktártechnika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 187 db
77munkaruha - Munkaruha Bolt

77munkaruha - Munkaruha Bolt

77munkaruha - Munkavédelmi bolt Budapest XI.-ik kerületében a Bartók Béla úton. Munkavédelmi felszerelések, munkaruhák nagy számban. Maszkok, fültokok, munkavédelmi cipők, munkavédelmi bakancsok raktáron. Cégünk több éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések terjesztésével, viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk. Jöjjön el hozzánk!

ABC Targonca

ABC Targonca

Baoli targonca, targonca eladás, targonca szerviz, targonca alkatrész! Nincs mese, sokféle emeléshez szükséges. Raklapos áruhoz villás targonca, bálás áruhoz, papírhenger fogóhoz adapterrel kiegészített, ömlesztett áruhoz forgatóval felszerelt, mezőgazdaságban kitológémes, raktári áruösszeszedéshez (komissiózáshoz) gyors, felálló platformos, és így tovább. Kínálatunkban mind megtalálható. A targoncák sokfelé készülnek a világban, a legtöbb forgalmazó csak egy típust árul. nem úgy, mint mi! Persze, kérjen ajánlatot a márkaképviselettől is, de tiszteljen meg minket is. Az árban tudunk meglepetést okozni, a garancia és az eladás utáni szervizszolgáltatás pedig ugyanolyan jó nálunk is. Kínálatunkban van olcsó kínai - nem csillog úgy, de megbízhatóan működik. Van olasz termék - jó minőség és szép design, nem rossz választás. Japán termék: a legjobb targoncák itt készülnek. Természetesen minden targoncánk rendelkezik eredeti CE tanúsítvánnyal, erre jó, ha máshol figyel, szeretik hamisítani, másolni.

Ablaknet Kft. - Öltöző szekrények

Ablaknet Kft. - Öltöző szekrények

Cégünk magánszemélyek, wellness központok, fürdők, egészségügyi- és sportlétesítmények számára gyárt szaniterfalakat. Minőségi, dizájnos, strapabíró, és könnyen tisztítható zuhanyelválasztó-falaink megteremtik az alapvető diszkrét körülményeket s nyújtanak hosszútávú felhasználhatóságot. Termékeink legfontosabb funkcionális tulajdonságai a teljesen vízálló kialakításuk, a strapabíró kivitelezésük, a könnyű tisztíthatóságuk a megfelelő higiénia állapotok megőrzése végett és a dizájn, mely korszerű esztétikai értéket nyújt mind szín- és formavilágban egyaránt. Látogassa meg oldalunkat, és tájékozódjon bővebben a szaniterfalak.hu címen!

ABRAFOL

ABRAFOL

Nincs több rakománysérülés csúszásmentes ABRAFOL zsákokkal! Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetően olyan erős kötőerő alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erős rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság! Irodánk címe: H-9028 Győr, Régi Veszprémi u. 14-16.

ACSI Logisztika

ACSI Logisztika

Részvénytársaságunk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszerek, raktártechnikai berendezések tervezése, megvalósítása terén. A nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakember gárdánknak köszönhetően szakmai területen, Magyarországon jelentős szerepet töltünk be. Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a kutatásfejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A bevált saját fejlesztési eredmények, szabadalmaztatott termékeink és az évek során kiépült hazai és külföldi üzleti kapcsolatrendszerünk kiváló referenciát biztosít új partnereink számára. Megrendelőink igényeinek teljeskörű megvalósításához, partnerkapcsolataink valamint saját gyártóbázisunk és minősített alvállalkozóink biztosítják a hátteret.

ACSI Mintabolt

ACSI Mintabolt

A Juhász és Társa BT. családi vállalkozás, immáron 1992-óta foglakozik az ACSI Logisztika ZRT. dorogi Mintaboltjának üzemeltetésével. Kezdeti időszakban az ACSI Logisztika ZRT. termékeinek kiskereskedelmi forgalmazását láttuk el. Ezen belül is az APROD kapcsolható polcos állvány az amely a mai napig kiváló minőségének, esztétikus megjelenésének, egyszerű és gyors szerelhetőségének köszönhetően töretlen népszerűségnek örvend. Termék kínálatunk az évek során bővült a piaci igényeket követve. Az általunk forgalmazott termék csoportok: Polcrendszerek Üzletberen dezések Csomagolástechnika Fémszekrénye k Raktárberendezések

Agrofree

Agrofree

A Jánosmajor Ipari Zóna tulajdonosa, az Agrofree Műszaki-gazdasági Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Az 1997-ben történt tulajdonosváltás óta a kft. Magyarországon négy telephelyen (Seregélyes-Jánosmajorban, Miskolcon pedig három helyen) foglalkozik saját tulajdonú ingatlanok bérbeadás útján történő hasznosításával.Ezek közül a legnagyobb területtel a Jánosmajor Ipari Zóna rendelkezik. Jelenleg 30 bérlő bérel 100 m2-től 4000 m2-ig épületet különböző gyártó vagy raktározási tevékenység végzése céljából. Az Ipari Zónában 20 db 1.100 m2, 2 db 480 m2 alapterületű raktárcsarnok, illetve ezek műhely, iroda, valamint szociális kiszolgáló épületei találhatók. Lehetőség van szabadterület bérlésére is. Az épületek összes alapterülete 25.000 m2. A telephely első szekciójában fekszik a 20 db 1100 m2 alapterületű csarnok mintegy 10 ha földterületen, míg a két kisebb csarnok a második szekcióban található, további 11 ha földterületen. A második szekció beépítésre szánt terület, mely igény esetén parcellázva, vagy egyben értékesíthető.

Alkmár 2000 Kft.

Alkmár 2000 Kft.

Az Alkmár 2000 Kft. a millennium évében alakult, sokéves egyéni vállalkozói múltat követően. Az Alapító, szakmai háttere kedvező lehetőséget teremt a legkülönfélébb piaci igények magas szintű, gyors kielégítésére is. Őszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelő megoldást kínálhatjuk Önnek, bármilyen raktártechnikában felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Hirdetés
Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Nálunk nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártjuk le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterünk, gyors és szakképzett csapatunk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljes körű kivitelezését.

Áruházi állványrendszerek LHG Kft. Tatabánya

Áruházi állványrendszerek LHG Kft. Tatabánya

A tatabányai székhelyű, magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt közel húsz esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére szakosodott. Cégünk az egyre erősödő hazai kereskedelmi láncok, illetve befektetők által fémjelzett piaci szegmensben a piacvezető cégek egyike lett. Ehhez az alapot külföldi - főként olasz - és hazai partnereink által szállított, továbbá a saját kivitelezésben készített kiváló minőségű berendezések és magas színvonalú szolgáltatások biztosítják. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja az üzletek felmérését, látványtervvel kiegészített ajánlat készítését, megbízható szakmai odafigyeléssel és tanácsadással. Szerződéskötést követően a berendezések kiszállításán túl vállaljuk a kivitelezési munkálatok, helyszíni szerelések, beüzemelések, hűtéstechnológiai szerelések kivitelezését is. Az ország vezető pénzintézetekkel együttműködve a legkedvezőbb finanszírozási megoldásokat tudjuk ajánlani, illetve vállaljuk a pályázni kívánó ügyfeleink számára a pályázati kiírásoknak megfelelő ajánlati dokumentáció elkészítését.

Átló-Salgó

Átló-Salgó

Fő tevékenységünk: - Raktártechnikai és anyagmozgató rendszerek létesítése. Ezen belül: Díjtalan szaktanácsadás Díjtalan ajánlatadás Szakszerű tervezés és kivitelezés Garanciális szolgáltatás - Általunk forgalmazott márkák: DEXION, DEEPSTOR, HUNPAL, HUNFLEX, IMPEX, MOGAL, NORA, RECK, ROGAL, SPEEDLOCK - Mikor célszerű díjtalan szaktanácsadó szolgálatunkat megkeresnie? 1. Új raktárépület tervezése előtt 2. Meglévő raktár épület berendezésének tervezése előtt 3. Meglévő raktárának átalakításának tervezése előtt 4. A tárolási és üzemelési körülmények megváltozása, vagy megváltoztatása előtt

Avente Kft.

Avente Kft.

Az Avente Kft. 2007. októberében jött létre, de jómagam, mint a cég ügyvezető igazgatója már 1997. óta dolgozom aktívan az építőiparban, annak - elsősorban - beruházói oldalán, egy elismert, jó nevű fővárosi cégben. A szakmai tudás és tapasztalat megszerzése után született meg az elhatározás, hogy bár maradva az építőiparban, egy kicsit más elképzelésekkel, célokkal létrehozzam a saját vállalkozásomat -egyenlőre- családi kereteken belül, húgommal és feleségemmel. Cégünk megalapításának alapgondolatát az alábbi nagyon egyszerű felismerés indukálta: jelenleg a magyarországi piacon - legjobb tudomásom szerint - nincsen olyan vállalkozás, amely a "kisemberek" építőipari problémakörét egy kézben oldaná meg.

Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérleg kezelő szoftver

Balance mérlegelő szoftver: a gyártófüggetlen mérlegjegy készítő program. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, keresés, többféle mérlegelektronika támogatása. Teljeskörű mérlegjegy kezelés, nyomtatás, többféle mérlegelektronika támogatása. Bővítési, exportálási lehetőségek; cikk, gépjármű, szállító adatok, többnyelvűség, statisztikák. Bővítési, exportálási lehetőségek; partner, gépjármű adatok, sarzsi- és göngyölegkezelés.

Basic-Online - Öltözőszekrény

Basic-Online - Öltözőszekrény

Stabil, hegesztett konstrukció. Megerősített ajtók, etikett-kerettel, szellőzőnyílásokkal.Ajtók különböző színűek lehetnek. Kínálatunkban minden berendezést megtalál, amire cégének szüksége van: irattároló szekrényeket, irodabútorokat, öltöző padokat, öltözőszekrényeket, rekeszes értékmegőrzőket széles választékban kínálunk!

Best Office & Logistics Team

Best Office & Logistics Team

Rendkívül széles logisztikai szolgáltatási szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az áruérkeztetéstől az országos házhozszállításig minden. Nagyon kedvező áron kezeljük az Ön áruját, (betárolás, kitárolás, komissiózás, címkézés) szállítunk belföldön. Tevékenységeinkkel csökkenteni tudja költségeit: Raktározás, szállítás, gyors ügykezelés, árubiztosítás, nagy géppark, összecsomagolás (two in one), etikettezés, anyagmozgatás, belföldi fuvarozás, kedvező díjszabás. Specialitásunk: komplett logisztikai megoldás, terítő, belföldi gyűjtőszállítmányozás, raktározás, árukezelés. Szolgáltatásunkkal segítjük az Önök cégét, abban, hogy termékeik pontosan, gyorsan, hatékonyan és olcsó módon jussanak el partnereikhez. Üdvözlettel: Best Office &Logistics Team Kft.

Bizerba Mérleg és Logisztikai címkék

Bizerba Mérleg és Logisztikai címkék

A Bizerba ipari mérlegek és élelmiszer-előkészítő gépek valamint a legkorszerűbb automata árazó-címkéző mérlegek javarészt a húsiparban és a sajtüzemekben dolgoznak, a korszerű ipari cégeknél a mérlegelésen kívül a darabszámlálás, ellenőrzés, vezérlés, töltés, adagolás, kijelzés, vasúti és közúti mérlegelés feladatait végzik az intelligens Bizerba mérlegek és gépek. Az elektronikus bolti mérlegek pulti és önkiszolgáló változatait a kis- és nagykereskedelmi egységek ? rendszerbe kötve vagy önállóan ? árazás-feliratozás feladatokra, valamint forgalmi statisztikák készítésére használják. A Bizerba címkék és papírok tájékoztatnak, díszítenek, tájékoztatnak vagy akár a termék nem megfelelő kezelésére is figyelmeztetnek. Papírjaink és címkéink teljesen egyedivé tehetők, így cégének arculatához illeszthetők.

Tuti menü