Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Galériás rendszerek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Galériás rendszerek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Galériás rendszerek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Logistor

Logistor

Társaságunk hazai és import raktártechnikai berendezések, különös tekintettel a sínen gördíthető [kompakt, tömör, eltolható] raktári, irattári, hűtött raktári, tároló állványrendszerek megvalósításával foglalkozik 1992 óta. Dexion, Salgó, Aprod, HI-LO stb. típusú állványszerkezeti elemek értékesítése Forgalmazó Irodánkban lista áron, mindenféle raktártechnikai berendezés telepítése, karbantartása, átépítése is tevékenységeink közé tartozik. Kívánságra meglévő fix, könnyű polcos állványrendszerek gördíthetővé alakítását is elvégezzük. Referenciáink első sorban banki, PATIKA, gyógyszer nagykereskedelmi és egészségügyi környezetben találhatók.

SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

Állványrendszerek teljes egészének vagy egyes elemeinek az egyik legnagyobb gyártója és szállítója a raktártechnika, raktárberendezés, üzemberendezés, irodaberendezés, hulladékkezelés, komissiózás és anyagmozgatás területén.

Ustor System Kft.

Ustor System Kft.

A raktártechnika piacán - külföldön és belföldön egyaránt - tevékenykedik társaságunk. A raktártechnika fogalomkörébe számtalan elem beletartozik, ami azonban először eszébe jut az embernek, az a jól strukturált polcrendszerek sora. A raktártechnika területén kulcsfontossággal bír a jól átlátható állványrendszer, legyen bármely termékről szó. A szálanyagok optimális raktártechnika eszköze például a karos állvány, irattárak, könyvtárak, darabáru raktárak berendezésére a fix polcos állványrendszer. A raktártechnika megfelelő eszköze a raklapos tároláshoz a raklapos soros állványrendszer, ha pedig az a cél, hogy adott területen a lehető legnagyobb mennyiségű árut tároljuk, a gördíthető állványrendszert ajánljuk.

Vasszer Raktártechnika Kft.

Vasszer Raktártechnika Kft.

Cégünk jogelődjeivel együtt 1983 óta, van jelen a magyarországi raktártechnikai piacon. A korábban kizárólag raktári állványrendszerek kereskedelmével és szerelésével foglalkozó vállalkozás az alapítás óta eltelt évek alatt jelentős fejlődésen ment keresztül. Fő tevékenységeink Raktári állványrendszerek gyártása, értékesítése, helyszíni felmérés, tervezés, kivitelezés, szerelés.

Tuti menü