Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Emelőberendezések képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Emelőberendezések - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Emelőberendezések
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dorozsmai Kft.

Dorozsmai Kft.

Cégünk az USA-ban gyártott ENERPAC márkájú ipari szerszám hidraulika képviseletét látja el. Továbbá alternatívaként más gyártók termékeit is forgalmazzuk. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy az Önök igényeinek megfelelő komplett, teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Emelőberendezés webáruház

Emelőberendezés webáruház

Daruk, emelőgépek és tehermegfogók értékesítése. Minőség az emelés technikában. Webáruházunkban kapható: emelő, daru, emelőmágnes, emelőgép. Hidraulikus emelőasztalok gyártása. Kézi láncos emelők, elektromos láncos emelők, emelőmágnesek, rádió távvezérlők, emelőgerendák forgalmazása. Valamennyi termékünk és az általunk javasolt műszaki megoldások is a magyar előírásokon túl az összes EU-normát is kielégítik. Emeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez, hogy ne csak egy árut kapjon, hanem az ön igényeinek legjobban megfelelő komplex megoldást!

Emelőeszközök széles választéka

Emelőeszközök széles választéka

Állványrendszereink alkalmasak a legkülönfélébb formájú, összetételű és halmazállapotú anyagok, áruk gazdaságos tárolására, mozgatására, manipulálására. Az anyagok természetéből, tulajdonságaiból kiindulva egyedi, sajátos, a helyi anyagmozgatási igényeket figyelembe vevő raktárrendszereket fejlesztettünk ki amelyeket a megbízó területén helyezünk üzembe. Főbb árucsoportjaink: Emelőeszközök, emelőasztalok, könnyű felrakógépek, gyalogkíséretű targoncák Kültéri és szelektív hulladékgyűjtők; Szerelhető elválasztófalak raktáron, irodán belüli térelválasztásra; Galériás állványrendszerek (önhordó állványzat, pódium); Polcos állványok, META, Apród, Dexion, Salgó; META raktári nehézállványok; META szálanyag- és lemeztárolók; Műanyag és fém tárolóládák; Öltözőszekrények, öltözőpadok, értékmegőrzők.

Hidraulika.co.hu

Hidraulika.co.hu

Hidraulika emelők komplex weboldala. Raklapemelő, raklapemelő béka, krokodilemelő és ollós emelő. Ha emelő akkor hidraulika.co.hu Kedvező árak, és szervíz. Oldalunk hiánypótló célt szolgál az internet kusza világában, még pedig azon a részen, ami a hidraulikus emelőket, és az ehhez szorosan tartozó szerviz bázist érinti. Nálunk egy helyen megtalálja mindazokat az emelőket, amelyekre vállalkozásán belül szüksége lehet, legyen az raklapemelő, krokodilemelő vagy ollós emelő.

Hidraulikus emelő megfizethető áron

Hidraulikus emelő megfizethető áron

Anyagmozgató gépek széles választéka, a Starex Pro Kft. kínálatában. Eltérő teherbírású egytengelyes és kéttengelyes pótkocsikat forgalmaznak. A pótkocsik mellett árulnak traktorokat, targoncákat és sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt is. Forgalmaznak dízeles, elektromos, illetve gázüzemű targoncákat is. A világszerte egyre jobban elterjedt HECHA targoncákat forgalmazzák. Rengeted pluszt nyújtanak, minden téren, elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Molnárkocsi és kézi targoncák

Molnárkocsi és kézi targoncák

Üzemi, raktártechnikai és műhelyberendezések széles választéka. Mindent megvásárolhat, amire csak szüksége lehet a raktárban. A fémszekrények mellett beszerezheti tőlünk a csomagolóanyagokat, valamint az anyagmozgatáshoz szükséges eszközök is rendelkezésére állnak, legyen az egyszerű molnárkocsi vagy hidraulikus emelőasztal. Webáruházunkban egyéb kiegészítők is elérhetők, például kerékpártároló vagy tűzoltó készülék. Cégünk kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt, mint a szerelés vagy karbantartás.

Verbis Kft

Verbis Kft

VERBIS Kft - minőségi építőgép és alkatrész kereskedés. Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E. Nálunk megtalálja az építőipar, a betontechnológia, a földmunka, a kertépítés, az állattenyésztés és a mezőgazdaság általános gépei és a célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.). Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunka-, rakodó- és más építőgép alkatrészek.

ZIMM emelőberendezések

ZIMM emelőberendezések

Több országban is működnek a ZIMM cég által működő orsós emelővel mozgatott rendszerek. Kidolgozásra került egy újfajta moduláris rendszer, mellyel könnyedén átalakítható egy hagyományos orsós emelő lineáris aktuátorrá. Ez a megoldás működik a forgó és álló típusú emelőkre egyaránt. A megoldás lényege, hogy egy speciálisan gyártott adaptert felszerelve az emelő aljára, mely egyben tartalmaz a végén egy forgópontot, könnyen lineáris mozgató hatását keltő rendszert kapunk.

Tuti menü