Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Daruk, szállítópályák képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Daruk, szállítópályák - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Daruk, szállítópályák
Keresés
Találatok száma - 7 db
Daru mérlegek

Daru mérlegek

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Helmac s.r.l., Scale House, Cibe s.r.l. A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket. A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.) Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez cseralkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani. A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez,   keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb. A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, árszorzó mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe. A PTM s.r.l. a mezőgazdaságban, iparban s sok más területen egyaránt használt mozgásban lévő mérőrendszerek terén szerzett több éves tapasztalatainak köszönhetően ma már valós és konkrét válaszokat

Darupályák

Darupályák

Emelőeszközöket az ipari üzemek és a kereskedelmi szektor gyakorlatilag minden területén alkalmaznak. Gyártóüzemekben, ahol mindig van tehermozgatás nélkülözhetetlenek például a különböző megfogóeszközök (speciális tehermegfogók, rakatvillák), darupályák, szerelvények. Üzletekben, logisztikai központokban mindenütt előfordulnak a raklapemelők (ismertebb néven a éka) vagy a rakományrögzítők. A miskolci GTE Sodronykötél Kft. a fenti berendezések kereskedelmét, ellenőrzését és szervizelését végzi. A GTE Sodronykötél Kft. a komoly beszállítói partnereire támaszkodva, kiemelkedő raktárkapacitásával és szállítói hálózatával országszerte képes, akár nagyobb mennyiségben is emelőeszközöket szállítani az ügyfeleinek. Elsődlegesnek tartja a magas minőségi elvárások teljesítését, a weboldalán általános ismertetők, üzemeltetési tanácsok, gyártási adatok mellett javítási, munkavédelmi információk is olvashatók az emelőeszközeiről. Megtudhatjuk például, mik a járművekre szerelhető csörlők biztonságos működtetésének alapvető szabályai.

Darusín Kft.

Darusín Kft.

Cégünk 1999-ben alakult, az ezt megelőző 10 éves időszakban szerzett szakmai tapasztalatokra alapozva. 2001-ben önálló telephellyel, daruzott csarnokkal, új gépekkel, berendezésekkel, valamint tapasztalt szakembergárdával folytattuk tevékenységünket. Új a kornak megfelelő gépekkel, berendezésekkel bővítettük technológiánkat és kapacitásunkat az elmúlt évek során, egyben hozzájárulva ezzel a környezet védelméhez. Szakembereink állandó továbbképzéséről gondoskodunk. Tevékenységünk daruk és darupályák komplett gyártása, szerelése, karbantartása, valamint acélszerkezetek, acélszerkezetű épületek, csarnokok gyártása, kivitelezése. Lemezmegmunkálás, CNC láng- és plazmavágás, komplett felületvédelem.

Dirnerdaru

Dirnerdaru

Mottónk: Meggyőződésünk, hogy minden, amit a minőség terén partnereink érdekében teszünk, egyik biztosítéka vállalkozásunk működésének és versenyképességének. 2001-ben alakult meg a Dirner Daru Kft. Fő tevékenységünk az autódaruzás és a teherfuvarozás. Dirner József 1990-ben kezdett daruzással foglalkozni, ezzel megteremtve a cég alapjait. Szakmai gyakorlata 1981 óta van. Jelenleg gépjárműparkunkban 14 daru, és 5 fix platós autó van, autódaruk 7-90 tonnáig, tehergépjárművek 25 tonnáig találhatók. A daruzás főbb területei: építőipar, szerkezet- szerelés, gépek áthelyezése, illetve járműről- járműre történő rakodása, balesetes és műszaki hibás autók mentése, egyedi fák kiemelése, silók, tornyok állítása stb. Vállalni tudjuk akár épületeken belül is különböző gépek, berendezések mozgatását, helyretételét. E feladathoz speciális műanyag görgőket használunk, amely nem sérti meg az ipari padlókat, műgyanta felületeket.

Kaposgép

Kaposgép

A Kaposgép Szolgáltató és Gépgyártó Kft. magyar magántulajdonú vállalkozásként alakult meg 1991-ben. Fő tevékenységi körünk a traktorra szerelhető homlokrakodók, erdészeti és mezőgazdasági daruk, hidraulikus munkahengerek, tömlők gyártása, forgalmazása, valamint gépjármű felépítmények kivitelezése. Cégünk az F.lli Ferrari daruk és a Baltrotors rotátorok kizárólagos magyarországi képviselője és forgalmazója. Vásárlóink számára biztosítjuk az általunk gyártott és forgalmazott termékek alkatrész- utánpótlását és szervizelését. Szakértői engedéllyel rendelkező, tapasztalt mérnökeink együttműködésével vállaljuk daruk, emelőszerkezetek időszakos vizsgálatát, különböző járműfelépítmények tervezését, az engedélyeztetési eljárások lebonyolítását. Társaságunk fontos célkitűzése vásárlóink igényeinek magas színvonalú kielégítése. Ennek érdekében tevékenységünket ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer szerint végezzük. Banki kapcsolataink segítségével kedvező hitelkonstrukciókat kínálunk vásárlóink részére. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is partnereink között üdvözölhetjük.

Prangl Hungária Kft.

Prangl Hungária Kft.

Fő tevékenységeink: - autódaru és szerelőállvány kölcsönzés - Autódaruink emelőkapacitása 500 t-ig terjed, de egyedi műszaki megoldásokkal, több száz tonna tömegű tárgyak emelésére és elhelyezésére is képesek vagyunk. Cégünknek az alapító PRANGL cég daruinak igénybevételére is lehetősége van. - Az önjáró, hidraulikus szerelőállványok kölcsönzése cégünk fiatal, dinamikusan fejlődő üzletága. Több száz modern szerelőállvány 6-30 méter emelőmagasságig várja az építőket, szerelőket és kivitelezőket. - különleges szállítás A szállításokhoz (bel- és külföldi) speciális járműpark áll rendelkezésre a különleges méretű és tömegű darabok továbbítására.

Szállítószalag, szállítóheveder vásárlása online

Szállítószalag, szállítóheveder vásárlása online

A moltech.hu webshop ipari minőségű hajtástechnikai, anyagmozgatási eszközök hatalmas választékával várja a vásárlókat. A webshopon kiváló minőségű PVC, gumi ékszíjakat és különböző típusú szállítószalagot, valamint a hozzájuk tartozó alkatrészeket is megtalálhatunk. Termékeikhez kedvező árakon juthatunk hozzá, valamint a webshopon számos akcióval is találkozhatunk. A webáruház üzemeltetője a Moltech AH Kft. raktáruk Törökbálinton a 6758 Röszke II. körzetben található, autóval gyorsan, könnyedén megközelíthető helyen.

Tuti menü