Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolástechnika képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Csomagolástechnika - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Csomagolástechnika
Keresés
Találatok száma - 16 db
ABRAFOL

ABRAFOL

Nincs több rakománysérülés csúszásmentes ABRAFOL zsákokkal! Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetően olyan erős kötőerő alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erős rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.

ACSI Mintabolt

ACSI Mintabolt

A Juhász és Társa BT. családi vállalkozás, immáron 1992-óta foglakozik az ACSI Logisztika ZRT. dorogi Mintaboltjának üzemeltetésével. Kezdeti időszakban az ACSI Logisztika ZRT. termékeinek kiskereskedelmi forgalmazását láttuk el. Ezen belül is az APROD kapcsolható polcos állvány az amely a mai napig kiváló minőségének, esztétikus megjelenésének, egyszerű és gyors szerelhetőségének köszönhetően töretlen népszerűségnek örvend. Termék kínálatunk az évek során bővült a piaci igényeket követve. Az általunk forgalmazott termék csoportok: Polcrendszerek Üzletberen dezések Csomagolástechnika Fémszekrénye k Raktárberendezések

Címkék, dobozok készítése Azimex

Címkék, dobozok készítése Azimex

Azimex Papír és Nyomdaipari Kft Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő ? hatékonyan, költségtakarékosan. Cím: 2800 Tatabánya, Mészáros út 4. Tel: 06-34/314-110, 06-34/311-592 Fax: 06-34/300-039 E-mail: azimex@t-online.hu

Csomagolás

Csomagolás

A csomagküldés és fogadás egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a csomagolt tartalom épségben megérkezzen a címzetthez, ehhez azonban tartós, biztonságos csomagolásra van szükségünk. Akadnak azonban az átlagosnál kényesebb csomagolnivalók is, ilyen pl. a tengeren túli szállítmány. E-fokozott védelmet kívánó termékek biztonságos megóvásához megoldás a száraz csomagolás.

Csomagolástechnikai konzultáció

Csomagolástechnikai konzultáció

Cégünk a szaktanácsadás alkalmával partnereinek a legmegfelelőbb csomagolási technológia felderítésében nyújt segítséget. Budapest XI. ker. Budafoki út 111-113. található bemutató termünkben az Ön rendelkezésére bocsájtjuk csomagológépeinket, hogy kipróbálhassa saját termékei csomagolására. Előzetes időpont egyeztetés érdekében keressen bennünket:Tel: 06-1-204-4368 E-mail: amco@amcokft.com

Csomagológépek

Csomagológépek

Minden csomag esetében különös figyelmet kell szentelni a csomagolásra, a hiszen a csomagok tartalma nem rongálódhat. Másik fontos tényező a csomagolás szakszerűsége. Modern világunkban rengeteg csomagológép segíti a nagybani csomagolást, ilyenek pl. a fóliázó és zsugorfóliázó gépek, dobozzáró gépek...

Csomagológépek gyártása

Csomagológépek gyártása

Vállalkozásunk automatikus működésű csomagológépek gyártásával foglalkozik, melyek rozsdamentes kivitelüknél fogva tökéletesen alkalmasak élelmiszer ipari termékek csomagolására is. A keményfóliázó csomagológép kisfogyasztói kiszerelésben képes a csomagolására, és az egyedi csomagolásokat dobozolni, valamint hullámpapír kartonos gyűjtődobozoló géppel is tudjuk dobozolni, így a tárolási, és szállítási feltételeknek megfelelő csomagolást tudunk előállítani.

Fóliázógépek, fóliák

Fóliázógépek, fóliák

A több, mint 10 éve létrehozott ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. alapítói azzal a szándékkal szervezték meg a cég működését, hogy -a magyar gazdasági életben akkor már egyre növekvő jelentőségű húzóágazat- a logisztikai folyamatok, rendszerek, technológiák kimunkálásában minél jelentősebb szolgáltatási szerepet töltsön be; akár rendszergazdaként, know-how megajánlójaként, akár termékek eszközök, innováció stb. (be)szállítójaként is.

Golden-Pack Hungary Zrt.

Golden-Pack Hungary Zrt.

Cégünk, a Golden-Pack Zrt. fő profilja a különféle fóliázóanyagok, ragasztószalagok és egyéb csomagolóanyagok, valamint az ehhez szükséges gépek teljes körű forgalmazása Budapesten. Akár azonnali kiszállítással és teljes körű terméktámogatással állunk rendelkezésére, hogy elégedetten távozhasson cégünktől! Kizárólag minőségi, prémium kategóriás csomagolástechnikai termékek találhatóak kínálatunkban. Látogassa meg internetes oldalunkat, és tekintse meg termékkínálatunkat, valamint kikérheti árajánlatunkat is online!

Hirdetés
Hullámkarton tekercs kedvezményes áron

Hullámkarton tekercs kedvezményes áron

Csomagoló dobozt, hullámkarton tekercset vagy ragasztószalagot keres termékei biztonságos fuvarozásához, küldeményei postázásához? A new-tone webáruházban első osztályú anyagokból készült, tartós csomagolóanyagot talál, kedvező árakon. Papír és karton dobozaink tökéletesek költözéshez, míg a légpárnás borítékokkal a törékeny árucikkek is maximális védelmet kapnak. Magyarország egész területére szállítunk, 300 kg feletti vásárlás esetén díjmentesen. Rendeljen magáncélra vagy vállalkozásának, látogasson el oldalunkra!

Kartondoboz ár, melyben verhetetlen a BMP.hu!

Kartondoboz ár, melyben verhetetlen a BMP.hu!

Minden csomagolóanyag egy helyen a BMP webáruházban. Vásároljon nagy tételben, kedvező áron buborékos borítékot, csomagoló fóliát, kartondobozt, ragasztószalagot vagy simítózáras tasakot, és vegye igénybe villámgyors futárszolgálatunkat! Bármilyen típust is keres, akármekkora méretre is van szüksége, nálunk a legjobb ajánlatok közül válogathat. Tegye le voksát habfóliáink, hullámpapírjaink, légpárnás fóliáink, etikett címkéink és egyéb termékeink egyike mellett, helyezze kosárba a kiszemelt darabokat minél előbb!

M.J.Maillis csomagolási eszközök

M.J.Maillis csomagolási eszközök

A csaknem fél évszázados csomagolástechnikai tapasztalatokkal rendelkező M.J.Maillis vállalatcsoport az ipari gyártósorok utolsó láncszemét jelentő csomagolási eszközök előállításával és forgalmazásával foglalkozik. Ezek az eszközök felölelik a csomagolóanyagok teljes skáláját, beleértve az acél és muanyag pántszalagokat, a nyújtható fóliával és zsugorfóliával történő csomagolást, a kartondoboz lezáró ragasztószalagokat, a kézi pántoló szerszámokat és gépeket, a strech- és zsugorfóliázó, illetve kartondoboz lezáró gépeket, és különleges ragasztószalagokat. Az M.J. Maillis vállalatcsoport a világ több mint 52 országában szolgálja ügyfeleit a tulajdonában lévő 31 leányvállalat és a több mint 350 független forgalmazó által alkotott hálózaton keresztül.

Monopack

Monopack

Hiába jó egy élelmiszeripari áru, ha gyenge a csomagolás! Hiába kiváló a termék minősége, ha külső megjelenése nem ezt sugallja! A MONOPACK Kft. segít Önnek, hogy megteremthesse az üzleti sikerhez nélkülözhetetlen harmóniát, hogy megtalálja az esztétikai, anyagi, ugyanakkor élelmiszerbiztonsági szempontból is legjobb csomagolási megoldást! Cégünk az alapítók több éves szakmai gyakorlatára építve jött életre, s már kezdetektől arra törekedett, hogy az ország egész területén teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtson partnerei számára.

VillPack Raklapcsomagolók

VillPack Raklapcsomagolók

Cégünk raklapcsomagológépek bérbeadásával és forgalmazásával foglalkozik. Új és használt termékek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Az évek folyamán cégünk rengeteg nagy vállalkozással működött és működik együtt, termékeink jó szolgálatot tesznek az ipar és a gazdaság minden szférájában. Weboldalunkon megtalálhatja jelenlegi termékkínálatunkat, bővebb információt pedig elérhetőségeink egyikén kaphat. Tekintse meg internetes oldalunkat, és legyen Ön is a partnerünk! Várjuk szíves jelentkezését!

Vonalkódtechnikai eszközök és kellékanyagok forgalmazása

Vonalkódtechnikai eszközök és kellékanyagok forgalmazása

Vonalkódtechnikai eszközök és kellékanyagok gyártása és forgalmazása: íves- és tekercses címke, ttr festékszalag, címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb. Képviselt szállítók: Zebra, Intermec, Datamax, Symbol, Motorola, Metrologic, Datalogic, Cipherlab, Honeywell, Hand Held. Szolgáltatásaink: Színes címke gyártás, bérnyomtatás, vonalkódos eszközök szervizelése és karbantartása.

Zsugorfólia

Zsugorfólia

Igazán attraktív, az árut kínáló csomagolás valósítható meg a termék alakját tökéletesen követő, átlátszó, csillogó felületű zsugorfóliákkal. Az élelmiszerek csomagolására kifejlesztett típusok oxigénzárásuknak köszönhetően megnövelik a termék szavatossági idejét.

Tuti menü