Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állványok, állványrendszerek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Állványok, állványrendszerek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Állványok, állványrendszerek
Keresés
Találatok száma - 12 db
ACSI Logisztika

ACSI Logisztika

Részvénytársaságunk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszerek, raktártechnikai berendezések tervezése, megvalósítása terén. A nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakember gárdánknak köszönhetően szakmai területen, Magyarországon jelentős szerepet töltünk be. Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a kutatásfejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A bevált saját fejlesztési eredmények, szabadalmaztatott termékeink és az évek során kiépült hazai és külföldi üzleti kapcsolatrendszerünk kiváló referenciát biztosít új partnereink számára. Megrendelőink igényeinek teljeskörű megvalósításához, partnerkapcsolataink valamint saját gyártóbázisunk és minősített alvállalkozóink biztosítják a hátteret.

Áruházi állványrendszerek LHG Kft. Tatabánya

Áruházi állványrendszerek LHG Kft. Tatabánya

A tatabányai székhelyű, magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt közel húsz esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére szakosodott. Cégünk az egyre erősödő hazai kereskedelmi láncok, illetve befektetők által fémjelzett piaci szegmensben a piacvezető cégek egyike lett. Ehhez az alapot külföldi - főként olasz - és hazai partnereink által szállított, továbbá a saját kivitelezésben készített kiváló minőségű berendezések és magas színvonalú szolgáltatások biztosítják. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja az üzletek felmérését, látványtervvel kiegészített ajánlat készítését, megbízható szakmai odafigyeléssel és tanácsadással. Szerződéskötést követően a berendezések kiszállításán túl vállaljuk a kivitelezési munkálatok, helyszíni szerelések, beüzemelések, hűtéstechnológiai szerelések kivitelezését is. Az ország vezető pénzintézetekkel együttműködve a legkedvezőbb finanszírozási megoldásokat tudjuk ajánlani, illetve vállaljuk a pályázni kívánó ügyfeleink számára a pályázati kiírásoknak megfelelő ajánlati dokumentáció elkészítését.

Depotech Raktártechnika Kft.

Depotech Raktártechnika Kft.

A Depotech Kft. professzionális megoldásokat kínál Önnek, amennyiben raktártechnikáról van szó. Kínálatunkban elsősorban polcok és állványrendszerek találhatók. Részletes kínálatunk oldalunkon megtekinthető. Munkatársaink továbbá szaktanácsadással is állnak az Önök szíves rendelkezésére és segítenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő darabokat. Raktárának berendezésével kapcsolatos egyedi igényeinek is igyekszünk megfelelelni. Keresse fel honlapunkat, ahol minden szükséges információ megtalálható és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos további részletek is elérhetőek. A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.

Dexion-Salgó állványrendszerek - Zenit Kft.

Dexion-Salgó állványrendszerek - Zenit Kft.

DEXION-SALGÓ állványrendszer , dexion, salgó, apród és egyéb logisztikai eszközök, raktártechnikai felszerelések széles választéka! A magyar gazdasági élet gyors ütemű fejlodésének eredményeképpen folyamatosan nő a logisztikai központok, ipari parkok, raktárbázisok száma. Az igények (modern technológia és korszerű eszközök) jelentkezésével párhuzamosan megteremtettünk egy nem elhanyagolható nagyságrendű tervezői bázist, összeállítottunk egy jó nevű szerelőgárdát. Állványrendszereink alkalmasak a legkülönfélébb formájú, összetételű és halmazállapotú anyagok, áruk gazdaságos tárolására, mozgatására, manipulálására. Az anyagok természetéből, tulajdonságaiból kiindulva egyedi, sajátos, a helyi anyagmozgatási igényeket figyelembe vevő raktárrendszereket fejlesztettünk ki amelyeket a megbízó területén helyezünk üzembe.

Dexion-Salgó állványrendszerek webshop

Dexion-Salgó állványrendszerek webshop

Állvány és polcrendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásaink: 1. Helyszíni felmérés, elrendezési terv készítése: Ügyfeleink számára javasoljuk a helyszíni felmérést, mely során tapasztalatainkból merítve sok új ötlettel és alternatívával tudunk szolgálni az aktuális feladat/probléma megoldására. A helyszíni felmérést követően az egyeztetett igényrendszer alapján- elkészítjük az elrendezési tervet és a hozzá kapcsolódó ajánlatunkat. 2. Raktári állványok szerelése: Az igények jelentkezésével párhuzamosan összeállítottunk egy nem elhanyagolható nagyságrendű egy jó nevű szerelőgárdát, mely kapcsolható és csavarkötéses könnyű állványok (polcos állványok META, Dexion, Salgó, Apród stb.), nehéz állványok (karos, raklapos, bejárható) és gördíthető irattári állványok szerelésében megfelelő szerszámozottsággal, tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezik. 3. Logisztikai, technikai tanácsadás, konzultáció: Tanácsadói tevékenységünkkel szeretnénk közreműködni a Vállalkozást működtető szervezet korszerű és rugalmas felépítésében, stratégiai céljainak meghatározásában és azok eredményes végrehajtásában.

GutFIX Kft.

GutFIX Kft.

Vállalkozásunk, a Gutfix Kft. 2009 óta foglalkozik alumínium létrák és állványzatok forgalmazásával. Kizárólag minőségi termékekkel foglalkozunk. Elsősorban a német Günzburger Steigtechnik által gyártott alumínium létrák találhatók meg kínálatunkban, melyek világszerte elismert termékek. Természetesen minden termékünkre teljes körű garanciát is vállalunk, így nem kell aggódnia, ha bármi gond adódna az általunk forgalmazott termékek valamelyikével. Budapesti irodánk és raktárunk mindennap áll kedves vásárlóink rendelkezésére. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért vállalkozásunkkal kapcsolatban, valamint termékeinkért és elérhetőségeinkért!

NEDCON Állványrendszerek

NEDCON Állványrendszerek

A NEDCON Európa egyik legrégebbi állványrendszer gyártója. Több évtizedes szakmai tapasztalatának, valamint hosszú múltra visszatekintő gyártástechnológiájának köszönhetően a legkülönbözőbb típusú állványok esetén is minőségi és statikai szempontból a konkrét tárolási feladatokra tervezett, egyedi megoldásokat kínál.

S&S Group Hungária Kft Raktári állványok

S&S Group Hungária Kft Raktári állványok

Cégünk egyik fő profilja raktári állványrendszerek tervezése, kivitelezése, illetve használt állványrendszerek forgalmazása, bontása, szerelése. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen állványzatra van szüksége, úgy nyugodtan kérje ki szakmai tanácsunkat. Az alábbi állványok kérhetőek anyagként (szétszerelve), illetve összeszerelt és felépített, használatra kész kivitelben. Raklapos állványrendszere Polcos állványrendszerek Száltermék tárolók Galériás állványrendszerek

Tartós, használt salgó polcok értékesítése

Tartós, használt salgó polcok értékesítése

Nagyteherbírású, kapcsolható polcrendszereinkkel a legtöbbet hozhatja ki raktárhelyiségeiből. A variálható, salgó polcokkal tökéletesek kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ha költséghatékony megoldást keres, válassza használt polcrendszereinket! Minden, korábban használt polcunkat ellenőrizzük, válogatjuk, felújítjuk és újrafestjük, ezzel garantálva a hibátlan minőséget. Talál nálunk nehéz és raklaptároló állványt is. Kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt kiszámíthatja a kívánt polcrendszer árát.Valamint óriási választékban forgalmazunk vegyszer- és festéktároló dobozokat, MH boxokat és egyéb- a csomagoláshoz, tároláshoz szükséges termékeket.

Hirdetés
Teljes körű raktártechnikai megoldások

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Logisztikai állvány- és polcrendszerek, karos állványrendszerek, acél galériás rendszerek, podesztek, valamint archivációs rendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Kiemelkedő minőség, piacvezető árak, gazdag európai referencia-háttér, gyors és ügyfélközpontú kiszolgálás. Raklapos állványrendszerünk néhány jellemzője: Az állványrendszer 20 m magasságig szerelhető össze. Raklapos polcrendszerek polcelemenkénti terhelhetősége 4 500 kg. A maximális oszlopterhelés 20 tonna. A raklaptartó gerendák különböző hosszúak, keresztmetszetűek és könnyen átalakíthatóak. Az állványmezők kiegészíthetők keresztgerendákkal, lemezpolcokkal, falemezekkel, rácsozattal stb Felhasználási terület: kereskedelmi és ipari raktárak, logisztikai központok, építőanyag lerakatok, élelmiszer és ital elosztók Magyar piacon a legkedvezőbb ár-értékű állványrendszer

Ustor - állványok

Ustor - állványok

A raktártechnika piacán - külföldön és belföldön egyaránt - tevékenykedik társaságunk. A raktártechnika fogalomkörébe számtalan elem beletartozik, ami azonban először eszébe jut az embernek, az a jól strukturált polcrendszerek sora. A raktártechnika területén kulcsfontossággal bír a jól átlátható állványrendszer, legyen bármely termékről szó. A szálanyagok optimális raktártechnika eszköze például a karos állvány, irattárak, könyvtárak, darabáru raktárak berendezésére a fix polcos állványrendszer. A raktártechnika megfelelő eszköze a raklapos tároláshoz a raklapos soros állványrendszer, ha pedig az a cél, hogy adott területen a lehető legnagyobb mennyiségű árut tároljuk, a gördíthető állványrendszert ajánljuk. Látszik tehát, hogy a raktártechnika kiemelt területén, a polcrendszer, állványrendszer terén számtalan megoldás áll rendelkezésre, a tárolni kívánt anyag illetve a rendelkezésre álló hely függvényében. Kérjük tekintse meg raktártechnika kínálatunkat, állványrendszereink különféle típusai állnak rendelkezésére (raklapos állványrendszer, polcos-, galériás-, karos-, bejárható-, gördíthető állványrendszer, MH tároló box).

Vas Színesfém Kft

Vas Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Tuti menü