Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezet gyártók képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezet gyártók - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Acélszerkezet gyártók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

Acélszerkezetű épületek Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság! Irodánk címe: H-9028 Győr, Régi Veszprémi u. 14-16.

Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Nálunk nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártjuk le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterünk, gyors és szakképzett csapatunk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljes körű kivitelezését.

DSK Acél Kft.

DSK Acél Kft.

A DSK Acél Kft. acélszerkezetek, acélszerkezetes csarnokok és épületek, garázskapuk, bejárati ajtók gyártásával, horganyzott acél szerkezeti elemek gyártásával és szerelésével foglalkozó győri cég. Telephelyünkön két jól felszerelt műhelyben dolgozunk ahol általában az előkészületek zajlanak, az összeszerelési munkát a helyszíneken végezzük. A felszereléseink és gépeink beszerzésekor mindig szem előtt tartjuk a folyamatos fejlődést.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referencia munkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

HORACÉL Kft.

HORACÉL Kft.

A Horacél Kft. mind a hazai, mind az európai piacon jelentős referenciákkal rendelkező, elismert cég. Gyártási tevékenységünkhöz rendelkezünk megfelelő létszámú, magasan képzett szakemberrel, minősített hegesztőkkel, tanúsított hegesztési technológiákkal és a legmagasabb szintű hegesztőüzemi tanúsítással az ISO 3834-2 szabvány szerint. Termékeink megfelelősége és a vevői megelégedettség növelése érdekében ISO 9001 szabvány szerinti, tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk, amely magába foglalja a tervezés, gyártás és végellenőrzés folyamatait is.

Köracél kis és nagykereskedelem: Loksacél

Köracél kis és nagykereskedelem: Loksacél

Minőségi acéltermékeket, köracélt, hengerelt acélt, rúdacélt vásárolhat nálunk kedvező áron. Egyéb termékek: négyzetacélok, lemezek, csövek, húzott acélok. Termékeink további megmunkálásra felhasználhatók, úgymint kovácsolás, forgácsolás. Alkalmasak különböző méretű és fajtájú gömbcsuklók, tengelyek, fogaskerekek és egyéb gépalkatrészek gyártásához. Vevőink igényének megfelelően kívánt méretre vágjuk a köracélokat.

Salgótarjáni Acélárugyár

Salgótarjáni Acélárugyár

A nagy múltú céget 1868-ban alapították. Az azóta eltelt időszak alatt alakult ki a jelenlegi termékstruktúrája. A cég 1994-től ISO 9002 követelményeinek megfelelően végzi termelő tevékenységét. csavar, húzottáru, acéláru, szög, huzal, cső, zártszelvény

Térváz Kft. - tervezéstől a kivitelezésig

Térváz Kft. - tervezéstől a kivitelezésig

Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. A fém és vasbeton szerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

Vastech Kft.

Vastech Kft.

A Vastech Kft. 1989-ben magánszemélyek tőkéjéből alakult. Fő tevékenységi területe épület acélszerkezet gyártás. Emellett az acélszerkezetek tervezésével, szerelésével, műanyag ablakok gyártásával, szerelésével és épület gépészeti tervezéssel is foglalkozunk. Időnként fővállalkozásban is vállalunk könnyűszerkezetes építést, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni. Igény esetén rozsdamentes acélokból szennyvíztelepi berendezések szerkezetét készítjük, melyet több nyugati országba exportálunk.

Hirdetés
Your Profile

Your Profile

Cégünk, a Your Profile Management Consulting Group Kft. 2001-ben kezdte meg tevékenységét önálló vállalkozásként, jelenlegi formájában pedig 2002 novembere óta működik. Ekkor költöztünk jelenlegi székhelyünkre a Deák tér közvetlen közelébe. Irodánk a Madách Trade Centerben található, amely azon túl, hogy könnyen megközelíthető jelöltjeink és ügyfeleink számára, kiemelkedően kellemes munkakörnyezetet teremt munkatársaink részére. Irodánk a legmodernebb irodatechnikai eszközökkel van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony munkát.

Tuti menü