Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Polcrendszerek képes leírás - Raktártechnika.tlap.hu
részletek »

Polcrendszerek - Raktártechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: raktartechnika.tlap.hu » Polcrendszerek
Keresés
Találatok száma - 17 db
Buba Kft.

Buba Kft.

Salgó polcok új és használt kivitelben. Raktári állványok forgalmazása, szerelése, bontása, felvásárlása. Cégünk új és használt raktári polcrendszerek, galériák, raklapálványok és karos szálanyagtároló egységek forgalmazásával valamint bérbe adásával és szerelésével foglalkozik. Továbbá vállaljuk a meglévő polcrendszereinek bontását, elköltöztetését és újraépítését.

Dexion Kft

Dexion Kft

A Dexion Kft 1995 végén alakult meg a német Dexion GmbH tulajdonaként, s azóta is folyamatosan fejlődik. Igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani, felmérjük a helyszínt, egyeztetjük a felhasználói igényeket, javaslatot teszünk a legkedvezőbb megoldásokra, megtervezzük és készre szerelve átadjuk a rendszert. Közel hétéves működésünk alatt számos magyarországi beruházás sikeres résztvevőjeként szerepelhettünk. Immár Magyarországon is több mint 3000 elégedett megrendelőnk igazolhatja, hogy a DEXION méltán jól csengő név műszaki körökben. A DEXION márkanév, amely a "legmegfelelőbb" jelentésű görög szóból származik, fémjelzi azt az ötletet, hogy különböző lyukasztott acélprofilok- és polcok, valamint csavarok és saroklemezek felhasználásával olyan állványrendszert hozzunk létre, amely lehetővé teszi egészen egyedi igények kielégítését is.

Dexion salgó polc

Dexion salgó polc

Raktári állványok és polcrendszerek, raktári berendezések forgalmazása és gyártása; műanyag raklap, rekesz, doboz és láda forgalmazás; logisztikai tervezés és tanácsadás raktári állványok szerelése, átalakítása, javítása. Raktári állványok és polcrendszerek forgalmazása és gyártása! Dexion Salgó Polc - Raktártechnika.

Ferrotechnika Kft.

Ferrotechnika Kft.

A FERROTECHNIKA 1990 óta tevékenykedik Magyarországon. Termékpalettánk magában foglalja a polcos-, raklapos-, karos-, gördíthető állványok minden fajtáját, az acélszerkezetű galériákon, a szállítópálya rendszereken át, a raktári automatákig.

Minőségi polcrendszerek

Minőségi polcrendszerek

Minőségű új és használt polcrendszerek óriási választéka a Storage Logistic Hungary Kft. kínálatában, használt polcrendszerek előnye, hogy kedvezményes árakon juthatunk hozzá. A használt polcok kiváló állapotban kerülnek értékesítésre. A polcrendszerek mellett egyéb műanyag termékeket is árulnak az oldalukon a polcrendszerertekesites.hu-n. A weboldalon online ajánlatkérést is kérhetünk, amire gyorsan válaszolnak. Storage Logistic Hungary Kft. Budapesten a Veres Péter utcában található kényelmesen megközelíthető helyen.

Olcsó használt polcrendszer - Olcsópolc Kft.

Olcsó használt polcrendszer - Olcsópolc Kft.

Cégünk az Olcsopolc Kft. kedvező áron kínál minőségi, de használt boltberendezéseket, olcsó használt polcrendszereket és saválló konyhai berendezéseket. Tekintse meg kínálatunkat, a Budapest közelében található bemutatótermünkben, és a honlapunkon. Polcrendszereken kívül egyéb bolti berendezések is megtalálhatóak például: vitrinek, hűtők, pultok, pékáru pultok, saválló berendezések. Továbbá használt szeletelőgépek, hűtős húsdarálók, csontfűrészek, hűtőkamrák klímaberendezéseinek kül- és beltéri egységei is. Magyar tulajdonú cég vagyunk, évek óta foglalkozunk boltberendezések felújításával és adás vételével.

OST - Raktártechnika

OST - Raktártechnika

Raktárába szeretne minőségi polcrendszereket és eszközöket megbízható partnertől? Válassza az Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft. professzionális megoldásait! Vállalkozásunk raktártechnikai termékek, üzemberendezések, fémszekrény, állványok, polcrendszerek forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg kínálatunk, tudjon meg többet cégünkről és az általunk értékesített termékekről! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen meg minket elérhetőségeinken! Kérjen árajánlatot még ma szakképzett mérnök kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani elképzeléseit a legjobb minőségben!

Polc Bolt Webáruház

Polc Bolt Webáruház

Cégünk, a Polc Bolt, polcok és polcrendszerek elemeinek online értékesítésével foglalkozik. Nálunk mindent megtalál, ami egy masszív, minőségi, ám mégis mutatós polc elkészítéséhez szükséges. Legyen szó egyszerűről, vagy egy egész szobányiról! Ráadásul szakembereink mindenben rendelkezésére állnak, legyen szó a polc megtervezéséről, egészen annak összerakásáig! Ránk mindenben számíthat! Tekintse meg weboldalunkon a részleteket, valamint a webáruházunkban termékeinket. Várjuk szíves jelentkezését!

Polcnet.hu Polcrendszerek

Polcnet.hu Polcrendszerek

Polcnet.hu polcrendszerek: raktártechnika - üzletberendezés - lakberendezés internetes kis és nagykereskedelme. Minden ami polc ! Kereskedelmi vállalkozásunk 4 éve alakult, fő profilunk a kézi rakodású polcrendszerek, polcos állványok illetve műanyag tároló dobozok és box-ok internetes forgalmazása.

Hirdetés
Polcos állványrendszerek

Polcos állványrendszerek

Raktározási állványrendszerek: polcos állványrendszerek,raklapos állványrendszerek,galéria,bemutatópolc,n ehézraktári állványrendszerek,könnyűpolcos állványrendszerek,szálanyag tárolók,használt raktári állványrendszerek, Árumozgatás:Kézikocs ik, molnárkocsik,asztali kocsi,hordószállító,szemeteszsák állvány.

Polcozzunk

Polcozzunk

Cégünk jó minőségű használt Tegometall polcrendszerek adás-vételével foglalkozik. Szakmai tapasztalataink által segítünk a legpraktikusabb módon ki alakítani üzletét,hogy maximálisan ki tudja használni a teret legyen szó akár trafikról akár áruházról. Szolgáltatásainkat országosan végezzük. Nyugodtan bízza ránk magát, ha polcrendszerre vagy raktártechnikai szolgáltatásra van szüksége! Termékeink, valamint áraink megtalálhatóak internetes oldalunkon. Tekintse meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Polcrendszerek - ITAB

Polcrendszerek - ITAB

Az ITAB Budapest mindenre kiterjedő üzletberendezési koncepciót kínál kiskereskedelmi szereplők számára. A szabványos polcrendszerek, melyek egyedi gyártású kiegészítőkkel különböző áruháztípusok igényeihez állíthatóak a piac legszigorúbb kritériumait is kielégítik. A vállalat pénztárpultjai speciálisan a vásárlók igényei szerint készülnek. Integrált nehézállványzataik elsősorban műszaki áruházakban találhatóak meg. A megrendelő ezen felül többféle vevőirányító rendszert is rendelhet.

Raktári polcok

Raktári polcok

Új és használt ,Salgó polcok,Raktári polcok,raktári állványrendszerek,galériás rendszerek,raklapos állványrendszerek,MH-box,forgalmazása és szerelésével foglalkozunk. Salgó Polcos állványrendszereinket bérbe is adjuk! Üzletünkben-bemutató termünkben azonnali vásárlásra va lehetőség. Raktárát femérjük, megtervezzük díjtalanul.Válaljuk meglévő raktári rendszerek bontását,átépítését.Használt raktári polrendszereket felvásárolunk. Háztartási és ipari polcrendszerekből egyaránt széles kínálatot biztosítunk. Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Elérhetőségeinken szívesen adunk tájékoztatás vagy kérjen árajánlatott.

Salgó polc

Salgó polc

Cégünk fém polcok és egyéb raktári állványzatok és forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálható a csavarkötéses Salgó polcrendszer, kapcsos polcok között az olasz Metalsistem gyártmány. Raklaptároló állványok között több márka termékeit kínáljuk annak függvényében, hogy az adott feladatra melyik rendszernek a legkedvezőbb az ára. Legismertebb termék az olasz APR 12, és a magyar Welser rendszer. Forgalmazunk csavarkötéses szabadon álló pódiumot amely megduplázza raktára kapacitását, moduláris felépítésének köszönhetően könnyen bővíthető és átszerelhető. Tervezés, ajánlatkészítés, és a helyszíni felmérés Budapesten és környékén ingyenes.

Salgó polcrendszerek

Salgó polcrendszerek

Cégünk fém polcok és egyéb raktári állványzatok és forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálható a csavarkötéses Salgó polcrendszer, kapcsos polcok között az olasz Metalsistem gyártmány. Raklaptároló állványok között több márka termékeit kínáljuk annak függvényében, hogy az adott feladatra melyik rendszernek a legkedvezőbb az ára. Legismertebb termék az olasz APR 12, és a magyar Welser rendszer. Forgalmazunk csavarkötéses szabadonálló pódiumot amely megduplázza raktára kapacitását, moduláris felépítésének köszönhetően könnyen bővíthető és átszerelhető. Akciós árlistáink honlapunkról -www.salgopolc.hu - letölthetők.

Shopfix - üzletberendezés, polcrendszerek

Shopfix - üzletberendezés, polcrendszerek

Cégünk évek óta üzletek berendezésével foglalkozik, mely magában foglalja a polcrendszerek, állványok, valamint kirakati bábuk, torzók forgalmazását. Emellett vállalunk helyszíni egyedi beépítéseket, egyedi bútorok, pultok kialakítását, polcaink lapszabászatát. Webáruházunkban több, mint 2000 termék közül válogathat, építheti össze üzlete teljes berendezését, polcrendszerét. Egyedi bútorokhoz, kialakításokhoz mód nyílik árajánlat kérésére weboldalunkon, ahol eddigi referenciáinkat is megtekintheti. Komplett polcrendszerek összeállításában is segítünk, kérje bátran tanácsunkat. Shopfix.hu - üzletberendezés felsőfokon

Zenit Kft

Zenit Kft

zenitkft, dexion, salgó, apród és egyéb logisztikai eszközök, raktártechnikai felszerelések széles választéka! A több, mint 10 éve létrehozott ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. alapítói azzal a szándékkal szervezték meg a cég működését, hogy -a magyar gazdasági életben akkor már egyre növekvő jelentőségű húzóágazat- a logisztikai folyamatok, rendszerek, technológiák kimunkálásában minél jelentősebb szolgáltatási szerepet töltsön be; akár rendszergazdaként, know-how megajánlójaként, akár termékek eszközök, innováció stb. (be)szállítójaként is.

Tuti menü